21 [APR 15] SPORT Buzau
Marţi, 21 aprilie 2015

Cel mai bun arbitru buzoian, snopit în bătaie la Gherăseni!

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
6 voturi 4645 vizualizari 6 comentarii news@sansanews.ro
Cel mai bun arbitru buzoian, snopit în bătaie la Gherăseni

TEXT: ADRIAN SOARE

Etapa trecută din cadrul Ligii a 4-a a fost marcată de un incident extrem de grav petrecut la finalul meciului disputat la Gherăseni, între echipele Diadema şi Petrolul Berca. Totul a semănat cu scene desprinse parcă din luptele K1, iar victimă a căzut cel mai bun arbitru buzoian al momentului, Dan Popescu, acesta fiind transportat de urgenţă cu ambulanţa la Spitalul Judeţean. Arbitrul a fost pur şi simplu snopit în bătaie de către unul dintre oamenii de ordine şi alţi huligani, chiar sub privirile preşedintelui AJF şi ale primarului din Gherăseni! Momentele tensionate au apărut încă din timpul jocului, după ce, la jumătatea primei reprizei, jucătorul echipei gazdă, Gheorghe Bădicu, l-a lovit peste mînă pe arbitru fiindcă îi arătase cartonaşul roşu pentru că îl înjurase ca la uşa cortului. Individul a refuzat să părasească terenul de joc şi, mai mult, a încercat să-l bată pe Popescu, însă numai intervenţia coechipierilor a făcut ca acest lucru să nu se întîmple. După cîteva minute, în incinta terenului au pătruns mai multe persoane străine care au înjurat şi ameninţat arbitrul, motiv pentru care acesta le-a solicitat să plece dincolo de gard, în caz contrar, după cele 3 minute arătate conform regulamentului, urmînd să fluiere finalul meciului. La pauză, deoarece situaţia putea degenera, iar brigada de arbitri se simţea ameninţată, centralul Dan Popescu l-a anunţat pe primarul Stroe Sava, care dăduse buzna în cabină să-i reproşeze maniera de arbitraj, că nu sînt îndeplinite condiţiile minime de securitate şi se vede nevoit să apeleze serviciul 112! Lui Popescu i s-a garantat însă că situaţia va fi sub control!

Primarul Stroe Sava, nepăsător!

Imediat după terminarea partidei, în drumul spre vestiarul arbitrilor, mai mulţi indivizi s-au năpustit asupra centralului, acesta fiind linşat în bătaie inclusiv de către unul dintre oamenii de ordine care i-a dat cu pumnul în cap, iar altul l-a lovit cu piciorul în faţă, provocîndu-i o hemoragie, asta în timp ce primarul, care garantase securitatea brigăzii de arbitri, stătea şi privea nepăsător scenele de K1! După ce s-a încuiat în cabină împreună cu ceilalţi colegi, Dan Popescu a sunat la 112 pentru a solicita ambulanţa care a sosit imediat la faţa locului, nu însă şi Poliţia. Arbitrul a fost transportat la spital, unde i s-au acordat îngrijirile medicale necesare, diagnosticul medicilor fiind traumatism mandibular şi cranian prin agresiune! Victima urmează să îşi scoată şi un certificat medico-legal pentru a depune o plîngere penală împotriva agresorilor, inclusiv a primarului Stroe Sava, pe care îl acuză de incitare la violenţă.

Etichete: arbitru |  buzoian |  bătaie |  Gherăseni |  snopit
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 4   -2

Comentarii

cosmin balan
21 aprilie 2015
In urma cu vreo 5 ani , tomita de la posta calnau l-a batut pe miki cosconea la un meci de fata cu tatal pompiliu cosconea . Ce a facur presedintele ajf buzau dupa ce si-a vazut copilul umilit ? i-a iertat mereu ? Sa ne intrebam de ce ? Sau mai exact pentru ce ?
Mizilone :)
21 aprilie 2015
Bine i.a facut :!
Bogdan
21 aprilie 2015
Cata exagerare !! Acel papagal hot,ca altfel nu poate fi numit, a furat echipa gazda ca la usa cortului,si apoi se vaita pentru soarta lui?! Un hot nenorocit ! Merita mai mult!
popescu dan
21 aprilie 2015
Am rasuflat usurat dupa ce acest gunoi si.a primit intr.un final o corectie..
no name
21 aprilie 2015
Asa le trebuie unora pacat de popescu ca erau multi altii pe lista inaintea lui ! toti prostii orasului au ajuns arbitri ... bineinteles sunt si exceptii arbitrii buni dar ne bagati in seama !!!
Florin
22 aprilie 2015
Sa le dea intre 3-5 ani cu executare, futu-i in gura de tarani analfabeti cu primarul in frumte. pai cum vreti ba progres cand va faceti dreptate cu pumnul. Indifrrent daca a furat sau nu. Pai cum ar fi ba imputitilor sa va bata si pe voi cate unul cand furati sau nu va faceti treaba la locurile voastre de munca?!


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU