23 [NOV 15] SPORT Buzau
Luni, 23 noiembrie 2015

Antrenorul Gloriei, DEZVĂLUIRI ŞOC

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
0 voturi 1705 vizualizari 2 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro

foto: digisport.ro

Viorel Ion, secundul Marian Roşu şi preşedintele Dan Tulpan au fost chemaţi luni la audieri la Comisia de Disciplină a FRF. După şedinţă, antrenorul Gloriei a oferit cîteva declaraţii-şoc pentru DigiSport, dezvăluind că a fost șantajat de foști jucători, cărora nu le-au mai fost prelungite contractele în această vară, susţinînd că este vorba şi de răzbunarea unui „om din Buzău”, către care echipa are datorii. 

Antrenorul a amenințat că îl va da în judecată pe șeful Departamentului de Integritate al FRF, Costin Negraru, pe care îl acuză că i-ar fi „învățat” pe jucători ce să declare în fața Comisiei: 

„Totul a plecat de la un om de-al nostru din Buzău, înscris la masa credală, care a fost deranjat de faptul că echipa a plecat într-un turneu în Turcia în vara lui 2014. (...) Trebuie să demonstrăm că lucrurile nu stau aşa cum au venit 3-4 jucători să spună, la care eu am renunţat. Au venit să le dau salariile că altfel vor spune lucruri urîte despre Gloria. Am fost ameninţat şi şantajat! (...) Vorbesc de persoana care s-a ocupat de acest caz şi se ocupă în continuare, la Integritate (n.r. Costin Negraru), o să vedeţi ce declaraţii vor face unii jucători, cum au fost sunaţi să vină, că-i învaţă el ce să spună!”
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Ionel Troscaru
24 noiembrie 2015
Viorele lasa-ne tata!!! Toata lumea te cunoaste si stie cum ai pactizat cu mafia sportului buzoian! Tu si Dan Tulpan ati distrus fotbalul buzoian numai sa va imbogatiti voi!!! Niste hoti, asta sunteti! Rusine!!! Rusine!!!
florin
24 noiembrie 2015
Ion viorel a devenit un personaj sinustru pt fotbalul buzoian


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU