21 [AUG 15] POLITIC Buzau
Vineri, 21 august 2015

'Vom cîştiga primăria municipiului Buzău!'

Mirela Dumitru alte articole de Mirela Dumitru
0 voturi 1892 vizualizari 5 comentarii mireladumitru@sansanews.ro
'Vom cîştiga primăria municipiului Buzău!”

Partidele politice au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru alegerile locale din 2016. La Partidul Mişcarea Populară, listele cu candidaţii care vor concura pentru un post de primar sau consilier sînt în curs de finalizare urmînd ca la finalul lunii septembrie acestea să fie făcute publice. 

Potrivit preşedintelui organizaţiei judeţene a PMP, Nicu Cristian, candidatul stabilit pentru primăria Buzău nu a mai făcut politică, are experienţă în administraţie şi are şanse reale de a cîştiga alegerile. “Pentru municipiul Buzău, PMP are cel puţin un potenţial candidat. Nu vă voi spune numele acestuia, avem 2-3 potenţiali candidaţi dar ca şi opinie persoanlă eu înclin pentru unul dintre candidaţi, vă spun că  vom miza pe o persoană matură, de 45-50 de ani, cu experienţă în managementul administrativ, instituţional. Nu vom încerca experimente din respect pentru alegători (...) Am convingerea că vom cîştiga primăria municipiului Buzău şi vă spun cu mare convingere, avem candidat, îndrăznesc să spun şi cu tot respectul pentru numele vehiculate, peste valoarea acestor personaje deja anunţate“, a declarat preşedintele organizaţiei judeţene a PMP. 


Etichete: Buzau |  candidat |  PMP |  primarie  |  Nicu Cristian
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nicusor
22 august 2015
"Vom castiga Primaria Buzau... la poker !"
Clara
22 august 2015
Sa nu mai auzim de astia...ne-am saturat de ei!
andrei
22 august 2015
din toamna presedinte la pmp buzau va fi o alta persoana ,,,nicu cristian a picat in disgratie la bucuresti,,,la buzau organizatia nu mai functioneaza,,,chiria nu a mai fost platita de ceva timp ,,,,oamenii au plecat ,,a ramas cu fosta secretara ioana,,,,,aceata va fi candidata la primarie
Presedinte PMP Buzau - Av. Nicu Cristian
27 august 2015
Buna ziua domnule "Andrei"! In primul rand numele proprii se scriu cu majuscule! Cat despre functia de presedinte, este ultima problema ce preocupa Organizatia PMP Buzau, mult mai importanta este echipa alaturi de care am trecut prin doua batalii electorale! Colegii din conducerea partidului s-au lamurit in privinta incercarilor repetate ale unora de a pune mana pe aceasta organizatie, de a o alinia intereselor personale sau de grup!
Prof de romana
12 ianuarie 2016
Ba ,da mai dute dracu cu romana ta cu tot , important e ce spune omu ,nu toti sunt profesori de romana , asa ca minee !!!!!!!!!!!


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU