24 [IAN 14] POLITIC Buzau
Vineri, 24 ianuarie 2014

Urmaşul lui 'Gigioacă' la PC Buzău, un ginecolog

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 4258 vizualizari 4 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

foto: www.romedic.ro

Organizaţia judeţeană PC Buzău va fi condusă foarte probabil de un medic ginecolog. 

Surse din rândul conducerii centrale a partidului declara că luni, Claudiu Şerbănoiu, medic specialist obstetrică-ginecologie la Maternitatea Buzău şi la o clinică privată, va fi votat interimar la şefia filialei conservatoare Buzău în şedinţa ordinară a Biroului Politic Central de luna viitoare. 

Doctorul Claudiu Şerbănoiu este fiul unui medic internist aflat acum la pensie, care a profesat la Policlinica Militară din Buzău răspunzând de sănătatea cadrelor M.I. şi S.R.I., şi nu este membru de partid.

Sursele noastre spun că dr. Claudiu Şerbănoiu a fost impus la preşedinţia organizaţiei PC de la Buzău, de însuşi preşedintele fondator Dan Voiculescu.

Şerbănoiu va ocupa locul lăsat liber de deputatul Gheorghe Coman, prins în flagrant luând şpagă, acuzat fiind de luare de mită şi cercetat acum în stare de arest de procurorii D.N.A. Etichete: Buzau |  ginecolog |  medic |  pc |  Serbanoiu
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

no name
26 ianuarie 2014
si-a scos-o Nicoleta, pardon se scoate , si la ginecolog.......
ginecologul
26 ianuarie 2014
te faci membra de partid, primesti un control ginecologic gratis, buna strategie...... cu femeia barbat langa el va ajunge ca gigioaca, sa plece parazita din partid si va fi bine........
Mihai
09 martie 2015
Asta vrea sa fie șef la maternitate si nu știe cum Prin acest mizerabil PC.RUSINEEEEEEE!!!!!
Mihaela
14 aprilie 2015
Acest Serbanoiu este fiul medicului care mi-a lasat tatal sa moara cu zile in spital, tatal meu fiind cadru militar, a stat 4 ore pe un algocalmin dupa care a facut infarct. Rusine!


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU