11 [OCT 13] POLITIC Buzau
Vineri, 11 octombrie 2013

Predoiu vrea să fie preşedinte

Radu Drăguţ alte articole de Radu Drăguţ
0 voturi 1206 vizualizari 0 comentarii radudragut@sansanews.ro

Prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu spune că se va înscrie în cursa internă din partid, pentru a fi desemnat drept candidat al partidului la alegerile prezidențiale din 2014.

'Da, mă voi înscrie în cursa internă din PDL pentru selectarea candidatului la prezidenţiale. E o cursă care începe imediat ce candidaturile vor fi validate şi va dura până în jur de 15 decembrie. E o cursă care va desemna acel candidat care poate să înfrângă un contracandidat al stângii. PDL face un efort fără precedent, este primul partid care nu stabileşte candidatul la masa verde, într-un birou. E primul partid care dă dovadă de curaj', afirmă Cătălin Predoiu.

Prim-vicepreședintele PDL mai spune că nu l-a anunțat oficial pe Vasile Blaga de intenția sa de a candida.

'Nu e un gest de orgoliu, e unul de responsabilitate, poate unul din puţinele gesturi care se aşază în rând cu alte decizii capitale.(...) Ca toate marile decizii, le iei până la urmă singur, nu am putut ignora mesajele din ultimele luni. Nu am vrut să iau această decizie până nu am fost la firul ierbii', susţine Predoiu.

Predoiu precizează că, dacă nu ar fi simţit 'empatie' din partid, nu ar fi făcut acest pas.

'Cred că pot să ofer soluţii pentru România, sunt săturat să văd cum această ţară e târâtă de o guvernare incompetentă înapoi, am învăţat foarte mult, am încredere că pot să reuşesc pentru partid, dar şi pentru români. Vreau în România o ofensivă a echilibrului', mai spune Predoiu.


Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU