05 [NOV 13] POLITIC Buzau
Marţi, 05 noiembrie 2013

Preda vrea alianţă cu liberalii

Radu Drăguţ alte articole de Radu Drăguţ
0 voturi 819 vizualizari 0 comentarii radudragut@sansanews.ro

Vicepreședintele PDL nu ar exclude liberalii din construcția de centru-dreapta, argumentând că oricum PNL va candida separat la alegerile europarlamentare.


'Eu n-aş exclude din construcţia de centru-dreapta sub nici o formă Partidul Naţional Liberal, eu nu l-aş exclude. Eu nu ştiu dacă acest USL va rezista până în mai 2014. Ei oricum candidează separat la alegerile europarlamentare, dar eu nu ştiu dacă acest USL mai are vreo dorinţă de a-l lăsa pe domnul Antonescu să fie candidat la Preşedinţie şi dacă nu cumva deja Partidul Social Democrat a luat decizia de a-şi nominaliza propriul candidat', susţine Cezar Preda.


'Dacă PNL se defineşte de dreapta şi nu se coafează mai mult cu bigudiurile de stânga - pentru că asta fac acum, au exprimări de stânga clare - va trebui să stai de vorbă şi cu PNL, va trebui să oferi românilor alternativa unei drepte puternice, cu candidat unic, cu guvern ferm şi aşa mai departe. Noi nu mai suntem un partid de lider şi toată lumea atacă PDL, pe nedrept. PDL nu mai este un partid de lider de aceea trebuie să facă acest drumuri întortocheate, să-şi definească echipă, să-şi crească un lider, să-l scoată în faţă, să-l promoveze. Dacă nu ai ce faci?  Mă duc să iau din import', afirmă Preda.

Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU