18 [SEP 14] POLITIC Buzau
Joi, 18 septembrie 2014

Pedelistul Preda nu crede în liberalul Scutaru

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1076 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro
Preda nu crede în Scutaru

Deputatul Cezar Preda nu are încredere în liberalii de la Buzău. Nici măcar Geogre Scutaru, liderul organizaţiei judeţene, nu i se pare un partener pe care să se poată bizui în cadrul Alianţei Creştin Liberale. 

El a revenit în fruntea filialei judeţene a democrat-liberalilor în calitate de coordonator zonal, după cum a afirmat nefiind interesat să îşi reia oficial funcţia de preşedinte. Preda a susţinut astăzi o conferinţă de presă la sediul PDL Buzău, ocazie cu care i-a atacat pe colegii liberali, lăsând în acelaşi timp să se înţeleagă că el este vioara întâi în ACL Buzău. 

„De două săptămâni cei de la PNL, nu ştiu ce-i cu ei. Nu ştiu cu cine o să colaborez. Nu cred în George Scutaru, care ascultă tot ce-i zice Bîgiu pentru că nu a avut nici o reacţie la un asemenea comportament, dacă avea sânge îl dădea afară din partid pe Bîgiu. Cred că PNL trebuie să trimită pe cineva de la Bucureşti ca să facă ordine”, a declarat Cezar Preda. La conferinţă a participat şi Raul Florescu, prim vicepreşedintele PDL Buzău, care a avut mai mult rol decorativ, ca de obicei.Etichete: florescu |  pdl buzau |  pnl buzau |  scutaru |  preda
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU