30 [IAN 14] POLITIC Buzau
Joi, 30 ianuarie 2014

'GIGIOACĂ' A RECUNOSCUT că a făcut trafic de infuenţă

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 2022 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

foto: b365.ro

Deputatul PC de Buzău, Gheorghe Coman a recunoscut că a făcut trafic de influenţă. 

Astăzi, la prima înfăţişare la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul în care este acuzat de corupţie, deputatul şi-a recunoscut vinovăţia şi a anunţat că va demisiona din funcţia de demnitar. 

Gheorghe Coman a spus că îşi doreşte să fie liber pentru că are acasă copii mici pe care trebuie să îi îngrijească.

După ce procurorul de şedinţă a cerut o pedeapdă de 3 ani de închisoare cu executare şi confiscarea a 3 mii de lei, avocatul deputatului a cerut să se ia în considerare faptul că acesta şi-a recunoscut vina. 

Procurorii anticorupţie l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe deputatul PC Gheorghe Coman pentru folosirea influenţei pe care o deţinea prin ocuparea unei funcţii de conducere într-un partid, în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite. 

În rechizitoriul anchetatorilor se arată că în perioada noiembrie – decembrie 2013, Gheorghe Coman i-a solicitat lui Ciprian Botezatu, denunţător în acest caz, în schimbul menţinerii acestuia în funcţia publică de director executiv adjunct al Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Buzău, diverse servicii precum şi remiterea unor foloase materiale necuvenite. Etichete: gheorghe coman |  mita |  PC |  gigioaca
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU