17 [MAI 16] POLITIC Buzau
Marţi, 17 mai 2016

Plecat-au 13 din Buzău...

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
4 voturi 2512 vizualizari 3 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Ieri, senatoarea P.N.L. de Buzău, Doina Tudor, şi-a dat demisia din Senat. Ea este al 4-lea parlamentar buzoian, dintre cei 13 aleşi în noiembrie 2012, care şi-a pierdut sau a renunţat la mandat. Primul dintre ei a fost deputatul P.P.D.D. Gheor­ghe Coman, care a fost condamnat pentru corupţie şi a şi executat închisoare, urmat fiind de deputatul P.N.L. George Scutaru care a demisionat din Camera Deputaţilor după ce a ajuns consilier prezidenţial pe probleme de Apărare la Cotroceni. Scutaru este, şi el, trimis în judecată într-un dosar de corupţie, iar cel de-al 3-lea care şi-a dat de­mi­sia este Mari­an Ghiveciu, condamnat definitiv la închisoare cu suspenda­re, tot într-un dosar vi­zînd fapte de corupţie.     
  Judecată pentru complicitate la luare de mită, Doina Tudor şi-a depus demisia la Biroul permanent al Camerei Superioare a Parlamentului si a renunţat la mandat începând cu data de 15 mai.
Reamintim, Doina Tudor a fost trimisă în judecată în urmă cu circa o lună pentru complicitate la luare de mită, în dosarul în care este judecat şi fostul său soţ, Daniel Tudor. Procurorii anticorupţie au acuzat-o pe senatoarea de Buzău că a intermediat mita dintre un afacerist şi fostul său soţ. Faptele ar fi avut loc în 2013, atunci cind,, spun procurorii, Doina Tudor ar fi primit 200 000 de euro printr-un intermediar, de la Ilie Carabulea, deținătorul Carpatica Asig, iar apoi i-ar fi înmânat fostului său soţ. În schimbul banilor, Daniel Tudor, fost președinte al Comisiei de Supraveghere al Asigurărilor, a decis să închidă ochii și în urma unui control să scoată firma de asigurări a lui Ilie Carabulea basma curată.


Etichete: demisionat |  Doina |  Senat |  Tudor
Voteaza articolul: bun: 4  |  slab: 0   4

Comentarii

CLANUL TUDOR DECAPITAT
17 mai 2016
O hoata mai putin in Senat. Afara din Parlament si cu Erland Cocei, cumnatul Tudorilor.
Un coşmar acest tip de politician
17 mai 2016
Acest tip de politician fara votul poporului nu existau. Si noi suntem de vina. Ei au violat Romania, noi ne-am uitat si am masturbat. Drum fara intoarcere !
cozma
18 mai 2016
Asta am votat noi, cetatenii judetului Buzau in 2012, raspunderea este numai a noastra, atunci votul a fost uninomimnal. Daca ii mai adaugam si pe Nicolicea, Mocanu si Teodorovici, chiar ar trebui sa ne dam singuri palme.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU