12 [SEP 14] POLITIC Buzau
Vineri, 12 septembrie 2014

Consilierii Bucătaru şi Hudiţoiu, la conferinţa PSD

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1824 vizualizari 1 comentariu laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Conferinţa Extraordinară a organizaţiei judeţene a PSD Buzău a validat aşa cum era de aşteptat, cu unanimitate candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale. 

La şedinţa ce s-a desfăşurat la Sala Mare a Consiliului Judeţean au participat 380 de delegaţi, parlamentari, primari, viceprimari, consilieri judeţeni şi locali ai partidului. Printre pesedişti s-au aflat şi cei doi consilieri locali Florin Bucătaru şi Bogdan Hudiţoiu, recent plecaţi de la PDL, respectiv PP-DD. 

Tema centrală a întâlnirii a fost pregătirea pentru scrutinul prezidenţial din luna noiembrie. 

De coordonarea la nivel judeţean a campaniei electorale se va ocupa deputatul Marcel Ciolacu, care a fost desemnat să preia această responsabilitate. După conferinţa extraordinară, toţi participanţii au rămas în sală, în calitate de delegaţi la Congresul naţional al partidului care a fost organizat în sistem video-conferinţă cu celelalte judeţe. 

Lansarea oficială a candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale va avea loc pe 20 septembrie pe Arena Naţională din Capitală, la eveniment urmând să fie prezenţi şi 1 000 de social-democraţi buzoieni.


Etichete: boscodeala |  bucataru |  psd buzau |  huditoiu
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Laurentiu
13 septembrie 2014
doi romi


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU