19 [IUN 13] MONDEN Vrancea
Miercuri, 19 iunie 2013

Ţoalele Rihannei, cusute la Focşani

Radu Drăguţ alte articole de Radu Drăguţ
0 voturi 1079 vizualizari 0 comentarii radudragut@sansanews.ro

Hainele Rihannei sunt confecţionate la Focşani!

Potrivit ziarului Ring, majoritatea hainelor din colecţia lansată de cunoscuta cântăreaţă Rihanna, inclusiv cele pe care le-a purtat recent, sunt confecţionate chiar în România.
 
Celebra cântăreaţă Rihanna şi-a lansat, în luna februarie a acestui an, prima colecţie de haine, realizată în colaborare cu renumitul brand britanic 'River Island'. 

În cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente fashion din lume, 'Săptămâna Modei' de la Londra, pe podium au defilat modele îmbrăcate cu haine ce poartă semnătura artistei.

Chiar Rihanna a ales să-şi facă apariţia la eveniment într-o rochie neagră scurtă din colecţia sa. 

Nu a fost singura dată când aceasta a îmbrăcat hainele realizate de ea în colaborare cu 'River Island': în martie, Rihanna a fost prezentă şi la lansarea colecţiei sale în magazin şi a îmbrăcat o rochie neagră, lungă şi cu o crăpătură pe picior. 

Surprinzător însă, cele două rochii purtate de Rihanna, dar şi multe alte haine din colecţia sa sunt confecţionate în ateliere din România. 

Reporterii de la Ring au descoperit că în Piaţa Sud din Focşani funcţionează un mic atelier unde aproximativ 20 de croitorese lucrează pentru firma din Londra, respectiv pentru colecţia Rihannei – 'River Island'.

Costă între 25 şi 70 de lire 

Hainele confecţionate în România pentru colecţia Rihannei, printre care rochii colorate, cu motive florale, cămăşuţe asimetrice, topuri scurte şi mulate, pantaloni scurţi şi fuste cu crăpături pe picior, ajung ulterior în Londra, unde sunt puse pe piaţă cu preţuri între 25 şi 70 de lire sterline. 

Ring a intrat în posesia unui articol vestimentar al renumitei firme britanice, iar pe eticheta (foto) acestuia scrie negru pe alb 'Made în Romania', mai exact la atelierul focşănean.

Rochia Rihannei, confecţionată în Focşani, costă aproximativ 500 de lei.

Rochia purtată de Rihanna la Săptămâna Modei, realizată la Focşani, costă aproximativ 300 de lei Foto: hitthefloor.co.uk

Top 'Made in Romania'- 25 de lire (aproximativ 140 de lei), pantalonaşi 'Made in Romania'- 25 de lire .

Hainele confecţionate de românce, "vedete" la Săptămâna Modei

'Am dorit să creez lucruri pe care să le port nu doar o singură dată, haine care să mă reprezinte.' - Rihanna

'M-am gândit la haine pe care să le port în fiecare zi. Sper ca prietenii mei şi oamenii care îşi fac cumpărăturile la «River Island» să aibă aceleaşi gusturi ca ale mele.' - Rihanna, la 'Săptămâna Modei' de la Londra.


Etichete: confectii |  haine |  Rihanna
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU