06 [APR 16] MONDEN Vrancea
Miercuri, 06 aprilie 2016

INTERVIU: Ionica Stan, pe Focus FM

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
2 voturi 2139 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Una dintre cele mai bune voci din muzica populară, Ionica Stan, a avut astăzi o intervenţie telefonică în emisiunea de dimineaţă a postului de radio FOCUS FM.

Prinsă în treabă cu pregătirile de Paşte, solista de muzică populară a ţinut să spună că deşi va petrece sărbătorile departe de casa natală va simţi din plin că e româncă. Va ajunge în Italia, unde va avea pe masă celebrele bucate tradiţionale, ouă roşii, cozonac cu nucă şi pască îndestulată cu brânză. Până va pleca departe se bucură de frumuseţea şi liniştea satului natal, Răduleşti, lângă Focşani, unde şi-a construit o căsuţă cu soţul său. Gospodărie de oameni harnici, casa de la Răduleşti este într-o zonă linistită, unde soţii se ocupă an de an  de grădină, iar legumele naturale ajung pe masa lor.  

Ionica Stan e în plină campanie de promovare. Urmează apariţii la posturi locale şi naţionale de televiziune. E mulţumită cum arată branşa din care face parte, dar nu se fereşte să îşi arate nemulţumirea faţă de Ansamblul Ţara Vrancei, din care nu face parte şi care consideră că la momentul acesta nu promovează aşa cum trebuie talentele adevărate.

Cu o experienţă bogată în muzica populară, Ionica Stan pregăteşte cântece noi pentru fanii muzicii sale. Lucrează cu Orchestra MUGUREL din Chișinău, cu maestrul dirijor Ion Dascăl şi e încântată de această colaborare. Piesele sale pot fi auzite în fiecare zi pe Focus FM, pe 93.8 Buzău, 97.0 Vrancea, Brăila, Galaţi şi 104.7 în Rm. Sărat.


Etichete: Focus |  INTERVIU |  Ionica
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU