08 [IUL 13] MONDEN Buzau
Luni, 08 iulie 2013

Turcescu, naşul toboşarului de la 'Casa Presei' GALERIE

Radu Drăguţ alte articole de Radu Drăguţ
4 voturi 2637 vizualizari 0 comentarii radudragut@sansanews.ro
foto: Roberto Palu

Jurnalistul Robert Turcescu şi prietena lui, cîntăreaţa Oana Sîrbu, au fost naşi sîmbătă pentru toboşarul trupei 'Casa Presei', buzoianul Alex Dăscăloiu şi proaspăta lui soţie, Irina Păduraru, absolventă a Liceului de Arte din Buzău.

Evenimentul a fost precedat de un concert pe care 'Casa Presei' l-a susţinut vineri seară la 'Cafeneaua Artiştilor' în care naşul Robert şi finul Alex, au evoluat, bineînţeles, împreună şi în timpul căruia spectatorii au fost anunţaţi despre fericitul eveniment de a doua zi.

După cununia civilă şi cea religioasă, săvîrşită la Biserica Greci, masa, felicitările şi dansul s-au produs la un local din Potoceni.

Printre invitaţi s-a numărat Laurenţiu Cazan, prieten cu naşii Oana Sîrbu şi Robert Turcescu.

Cazan a susţinut un minirecital aplaudat frenetic de participanţi.

Iar pentru ca distracţia să fie maximă, naşa, Oana Sîrbu, a cîntat şi ea cîteva piese, ajutată de DJ-ului evenimentului, Ovidiu Oncescu de la Focus FM, care a realizat ambientului muzical general şi sonorizarea pe tot parcursul evenimentului.
Naşu’ Turcescu şi finul Alex nu s-au lăsat nici ei mai prejos şi-au apucat instrumentele cîntînd mai multe piese, în uralele mesenilor, cam 200 la număr.

Altminteri, Robert Turcescu a şi răguşit după prestaţia de sîmbătă noapte, dar s-a distrat, ca de altfel, toată adunarea de meseni, pînă în zori.

Meniul a fost unul tradiţional de nuntă românească, iar petrecerea a fost uşor, fără nici o fiţă, dar la care toată lumea s-a distrat pe cinste. 

Galerie foto: Roberto Palu


Voteaza articolul: bun: 4  |  slab: 0   4

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU