12 [IUL 13] MONDEN Buzau
Vineri, 12 iulie 2013

Toni Şeicărescu, despre despărţirea de trupa IRIS

Radu Drăguţ alte articole de Radu Drăguţ
0 voturi 2363 vizualizari 0 comentarii radudragut@sansanews.ro
Toni Şeicărescu
Foto:WOWbiz.ro

Toni Seicărescu, dezvăluiri în premieră: 'Am plecat din Iris pentru ca nu puteam sa-l copiez pe Minculescu! Nu puteam fi o marioneta, asa cum mi se cerea!'

Vestea ca Toni Şeicărescu a părăsit trupa 'Iris' după doar 8 luni de activitate a zguduit showbiz-ul şi i-a întristat pe fanii formaţiei.

Cârcotaşii au spus că Toni a fost dat afară din trupă pentru că era arogant, avea pretenţii financiare mari şi avea probleme cu alcoolul.

Ei bine, se pare că lucrurile nu stau deloc aşa!

Toni Şeicărescu a acordat un interviu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Solistul, cu 32 de ani de carieră, a dezvăluit adevaratele motive care au dus la plecarea lui din trupă.

În toamna anului trecut, Cristi Minculescu a părăsit trupa Iris, după mai bine de 30 de ani, iar Toni Şeicărescu, fost membru Direcţia 5 şi Krypton, l-a înlocuit.

Când fanii credeau că în sfârşit trupa îşi reia liniştită activitatea, iată că, la doar 8 luni de când Toni Şeicărescu a fost anunţat că noul solist al formaţiei, el a plecat.

Se pare însă ca nu alcoolul, comportamentul şi banii au fost motivele care a dus la plecare lui Toni din trupă.

Cristi Minculescu a părăsit trupa Iris după mai bine de 30 de ani
Toni Şeicărescu a cântat 8 luni în trupa Iris

'Vreau să specific faptul că nu am fost dat afară din trupă, ci că am plecat. A fost o decizie luată de comun acord cu membrii formaţiei. Nu m-am certat cu nimeni, nici cu Nelu Dumitrescu. Am plecat pentru că nu ne mai întelegeam. Nu am avut nicio problemă cu banii. Mie mi se dădea un procent de 16% stabilit de când am decis să intru în această formaţie. Niciodată n-am ştiut pe ce bani se cântă, ştiam că procentul meu este de 16%. Am avut încredere în ei şi nu m-am interesat să văd pe ce bani cântam. Nu am cerut niciodata bani mai mulţi. Deci n-a fost acesta un motiv al destrămării. Am avut câteva neînţelegeri cu Nelu Dumitrescu, nu cu toti membrii trupei, în ceea ce priveşte show-ul. Eu aveam o idee despre ce înseamnă show-ul, Nelu Dumitrescu avea altă idee. Eu nu puteam fi fals, nu pot fi un om fals. Nu poţi să mă pui să mişc dintr-un picior sau să scutur capul într-un moment anume. El poate a considerat că eu nu l-am ascultat, dar în proporţie de 70% - 80% l-am ascultat. Eu stiu că, din experienţa mea pe scenă, un solist trebuie să uzeze de personalitatea lui şi eu nu pot fi Minculescu, nu pot fi copia lui, cum nici el nu poate fi ca mine. Fiecare om, solist e diferit. Eu n-am putut face asta ca o marionetă. Recunosc că uneori am mai greşit profesional vorbind, dar nu sunt singurul. Fiecare greşeşte. N-am mai suportat pentru că uneori Nelu Dumitrescu ridica tonul la mine şi nu puteam accepta aceasta situaţie', a declarat Toni Şeicărescu în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Toni susţine că el nu a urcat niciodată pe scena în stare de ebrietate.

'N-am întârziat în viaţa mea la niciun concert. În legătura cu alcoolul… toată lumea bea. Eu nu m-am urcat beat pe scenă, în stare de ebrietate. Înainte de spectacol nu consum alcool. Probabil s-a întâmplat o dată, de doua ori să gustăm ceva înainte de concert, dar niciodată n-am băut singur. N-am făcut asta singur, ci cu trupa. La noi existau discuţii, însă de trei luni încoace pot să spun că s-au accentuat. Probabil de când Nelu Dumitrescu era în discuţii cu Rafael. Nelu a zis că e în discuţii cu el de trei luni. Ţin să mai subliniez un lucru: eu când am intrat în trupa Iris n-am dat nicio probă la ei. M-au vrut, am discutat, am fost de acord. Nu m-am certat cu ei de la bani, n-am cerut niciodată bani în plus. Banii s-au negociat de la bun început. Nu vreau să mai răspund la provocări, sper ca prin aceste declaraţii am demontat zvonurile cu lacomia, alcoolul şi banii', a mai spus Toni Şeicărescu.

Eugen Mihăescu, artistul cu care Toni Şeicărescu a cântat timp de 3 ani la 'Krypton', susţine că solistul nu întârzia nici la repetiţii, darămite la concerte.

'Toni face eforturi să vină la repetiţii, în Bucureşti, să nu întârzie. El stătea în Buzău. Toni este un artist profesionist şi foarte calculat. Dacă nu era bun, nu-l luau nici Marian Ionescu la Directia 5', nici Nelu Dumitrescu la 'Iris'. Eu vorbesc despre Toni Şeicărescu ca artist, nu ca om pentru că nu l-am avut în casă, n-am stat cu el în pat. Am lucrat 3 ani cu el', a declarat Eugen Mihaescu pentru WOWbiz.ro.


Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU