20 [MAR 18] MONDEN Buzau
Marţi, 20 martie 2018

S-a prăpădit prea devreme. Andrei Gheorghe a încetat din viață

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 2362 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Noaptea trecută a venit cu o veste șocantă pentru toți iubitorii de radio și televiziune, pentru toate generațiile care au ascultat emisiunile jurnalistului Andrei Gheorghe și pentru toți cei care l-au cunoscut și cu care a colaborat în lungul anilor.

Andrei Gheorghe a murit la doar 56 de ani. Cunoscutul om de radio şi televiziune a fost descoperit fără suflare în casă, iar medicii legişti au stabilit că ar fi murit în urma unui stop cardio-respirator cu aproape 12 ore înainte de a fi găsit. Vestea i-a cutremurat pe toţi cei care l-au cunoscut. Dar durerea este greu de descris în cuvinte şi în cazul celor de acasă, care l-au admirat pentru tot ceea ce a făcut de-a lungul carierei. Un apel la 112 anunţa, luni seară, că un bărbat a fost descoperit fără suflare în baia locuinţei sale din Voluntari. În scurt timp, poliţiştii au confirmat că este vorba despre omul de radio şi televiziune Andrei Gheorghe, care s-a stins fulgerător la vârsta de 56 de ani.

Andrei Gheorghe a debutat în 1996 cu celebrul talk-show Midnight Killer. Iar la ediţia cu numărul o sută a stabilit un record naţional cu o emisiune live de 24 de ore. Un an mai târziu a dat startul primului talk show de prânz din radioul comercial: “13-14 cu Andrei”. În 2001, Andrei Gheorghe a prezentat emisiunea “Lanţul Slăbiciunilor”. A avut un fel aparte, dinamic și cinic de a face emisuni. Publicul l-a adorat și comentat în egală măsura și e clar că numele său nu va fi uitat  și va rămâne în memoria colectivă ca omul de la radio liber și fără de teamă. Etichete: Andrei |  încetat |  devreme |  Gheorghe |  prăpădit |  viață
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU