21 [IAN 14] MONDEN Buzau
Marţi, 21 ianuarie 2014

Roberta şi Adrian Mocanu, viaţa la un an de la divorţ

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
14 voturi 13226 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro
Roberta şi Adrian
pe vremea când erau fericiţi împreună

Nunta deputatului Adrian Mocanu şi a Robertei Doloiu a fost cu siguranţă cea mai mediatizată nuntă de la Buzău. Asta pentru că atât cei doi, familiile acestora, cât şi naşii sunt personaje extrem de cunoscute. Nu mai vorbim despre nunta care s-a dorit a fi cea mai fastuoasă dintre toate care s-au întâmplat la Buzău. 


Din păcate mariajul celor doi nu a durat decât un an şi apoi a apărut vestea separării lor. Anul trecut pe vremea aceasta Adrian şi Roberta au luat-o pe căi separate. După toată tevatura din presă cu ocazia nunţii, acum amândoi îşi duc vieţile în tihnă, fiecare după bunul plac.


Fosta doamnă Mocanu, Roberta, îşi continuă activitatea de notar în Bucureşti şi rămâne o prezenţă discretă. 

Începutul de an a găsit-o în preajma prietenelor sale apropiate, a profitat din plin de câteva zile libere şi a evadat la munte, unde alături i-a fost şi sora sa Ilona. După ce a încercat toate nuanţele pentru podoaba capilară, Roberta Maria a ales să facă şi o schimbare de look, vopsindu-şi părul în nuanţă de roşu. Până acum tânăra nu a fost văzută în compania unui alt bărbat, de unde tragem concluzia că mai are nevoie de ceva timp pentru a trece peste acea perioadă din viaţa sa, un mariaj încheiat mult prea rapid cu un divorţ.


Nici tânărul deputat PSD, Adrian Mocanu, nu a fost văzut în compania unei tinere în mod frecvent de unde să dea de înţeles că ar fi trecut mai departe.

Ştim că amândoi sunt genul care preferă relaţiile de lungă durată, dar în mod clar nu împreună, ci separat. Înainte de relaţia cu Roberta Doliu, Adrian, fiul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău, a avut o relaţie de ani de zile cu Mirela Catinca, fiica fostului primar PSD-ist de Mărăcineni. Roberta s-a iubit încă din liceu cu Aron Meişor, fiul unui afacerist buzoian, însă ruptura dintre ei a rămas una definitivă. Cum încurcate sunt căile amorului, acesta din urmă are o relaţie de un an cu Roxana Lepădatu, fiica omului de afaceri Costică Lepădatu. S-a zvonit în presă chiar că divorţul Robertei şi al lui Adrian ar fi survenit în urma faptului că deputatul nu ar fi încheiat legătura cu fosta sa iubită. Se spune că deși era căsătorit cu Roberta, Adrian Mocanu a continuat să se vadă pe ascuns cu fosta lui iubită, Mirela Catinca. Roberta a aflat de relația dintre cei doi amorezi și a intentat divorţ.


În prezent, deputatul PSD-ist este implicat într-un business în Bucureşti.

Acesta are alături de alţi acţionari un restaurant în Regie. Printre cei implicaţi în afacere se află şi un cunoscut viceprimar de sector de capitală. Localul " La Maria şi Ion" este extrem de cunoscut de amatorii de manele, întrucât lăutarii sunt cei care întreţin atmosfera, iar treaba se pare că merge ca pe roate. 


Etichete: adrian mocanu |  deputat |  monden |  divort
Voteaza articolul: bun: 5  |  slab: 9   -4

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU