13 [MAR 14] MONDEN Buzau
Joi, 13 martie 2014

O poveste dulce! Prăjituri de ieri şi azi, un reportaj inedit MONDEN

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
2 voturi 3153 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Pentru cei mai mulţi dintre noi dulciurile reprezintă o atracţie enigmatică, o aromă la care nu putem renunţa, faţă de care devenim dependenţi.

 

Uneori rămânem minute în şir în faţa vitrinei cu prăjituri din cofetărie. Gură-cască, nu putem să ne hotărâm ce să alegem, iar unii cofetari nu ne uşureaza deloc alegerea, prin varietatea largă de feluri de tarte, prăjituri, torturi şi fursecuri.

 

Vineri de la ora 18.10, la MONDEN puteţi urmări un material realizat în premieră în spatele vitrinei pline cu bunătăţi. O cofetărie cu tradiţie din Buzău şi-a deschis uşile, iar ochii curioşilor vor putea vedea cum se creează noi sortimente şi cât de repede lucrează mâinile maeştrilor cofetari.

 

Secretul unui business de succes în acest domeniu este calitatea. Profitul este mic, dar este constant, iar un concept se naşte în timp. Dacă buzoienii se delectau în urmă cu zece ani cu eclere, savarine, amandine, sau prăjituri boema, astăzi au de ales între aceste prăjituri clasice şi între nori de zahăr, raze de vanilie, pulbere de ciocolată, cele mai fragede aluaturi, torturi originale, gusturile cele mai desăvârşite date de combinaţii inedite de ingrediente.

 

Orice eveniment important din viaţa noastră este completat de alegerea unui tort perfect. Fascinaţia torturilor din marzipan a captat atenţia clienţilor. Pare un preparat simplu: este o pastă din migdale și zahăr. În România de astăzi, a devenit o modă chiar decorarea torturilor de nuntă cu marzipan. Cofetăriile se întrec în elemente de decor din marzipan, iar rezultatele sunt uimitoare.

 

Nu rataţi un material inedit difuzat pe Focus Tv Buzău, mâine de la ora 18.10, în reluare sâmbătă şi duminică de la ora 18.00.Etichete: cofetarie |  material |  monden |  reportaj |  prajituri
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU