14 [IAN 14] MONDEN Buzau
Marţi, 14 ianuarie 2014

Mirese în 2013, mame în 2014? Oare vine barza la miresele celebre ale Buzăului?

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
17 voturi 5435 vizualizari 11 comentarii monden@focustv.ro

Anul 2013 a fost unul plin de evenimente mondene la Buzău.  Fetele unor cunoscuţi oameni de afaceri şi din zona politică au ajuns la altar. 


Nunţi importante în principalele partide politice, invitaţi de seamă, meniuri alese, ţinute grandioase. Toate au reprezentat deliciul devoratorilor de mondenităţi.

 

S-au iubit şi au hotărât să spună DA în faţa ofiţerului de stare civilă. Au îmbrăcat mai apoi şi rochia albă de mireasă.

 

Seria nunţilor celebre în 2013 a fost deschisă de nunta şefului de la Pieţe, Târguri şi Oboare, Cornel Diaconiţă, cu Mădălina Manolache.

Trecuţi de prima tinereţe, cei doi nu s-au sfiit să adune lumea bună a urbei, dar şi rudele la o petrecere de pomină dată în incinta Hotelului Pietroasa. Naşi au fost soţii Dobrică , iar de atmosfera s-a ocupat cunoscutul interpret Gelu Voicu. Gurile slobode susţin că nunta  ar fi avut şi ceva conotaţii politice, materiale şi chiar financiare, cu implicaţii agitate în interiorul PSD. 

După nuntă, solista Mădălina Manolache a profitat din plin de noua legătură cu oamenii din interiorul partidului. A devenit prezentator permanent şi interpretă la toate evenimentele Centrului de Artă şi Cultură, dar şi a tuturor spectacolelor realizate de Primăria Buzău. În plin avânt către celebritate, nu se ştie daca proaspăta soţie a lui Cornel Diaconiţă se gândeşte să devină mamă, mai ales ca are deja o fiică din căsătoria anterioară.

 

Pe 21 septembrie, soţii Boşcodeală au năşit-o pe Roberta, fiica şefului Serviciului Personal din Palatul Comunal, Tiberiu Chiculescu.

Tânăra a devenit doamna Stoica, iar nunta s-a săvârşit în interiorul cortului din Crâng. Roberta are doar 25 de ani, iar soţul său 26 de ani, de accea nu se ştie dacă în viitorul apropiat cei doi se vor gândi la moştenitori. Au petrecut în compania unor prieteni o vacanţă de vis în Austria la începutul acestui an, aşa că rămâne de văzut dacă s-au întors de acolo doar doi, sau trei. 

Ultimul cuplu năşit de familia Boşcodeală, cu mare tam-tam, nu a avut prea mult noroc şi nu a durat. Cealaltă fină, tot o Roberta, fiica omului de afaceri Gheorghe Doloiu, a divorţat de Adrian Mocanu, până să ajungă în stadiul de a avea urmaşi.

 

În aceeaşi zi de 21 septembrie au făcut nuntă mare şi Sandra Romanescu, fiica vicepreşedintelui CJ Buzău Cristinel Romanescu, cu tenismenul Andrei Filimon. 

Extrem de retrasă din zona mondenă, Sandra nu a lăsat niciodată impresia că o intereseaza atenţia media, aşa că detaliile despre viaţa ei intimă au rămas mereu necunoscute.

 

Mai întâi copilul şi apoi nunta. Soţii Colgiu au ales o altă abordare, mult mai actuală a relaţiei lor. S-au iubit şi aşa a venit pe lume micuţa lor. În luna octombrie, la cortul din Crâng, dârdâind de frig, Cristi Bâgiu şi soţia i-au năşit pe cei doi. Fata notarei Eugenia Rica Filip şi preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PNL, Florin Colgiu au petrecut alături de 450 de invitaţi. Să vedem acum cât de tare se vor grăbi cei doi să îi facă un frăţior fetiţei lor.

 

Anul trecut a avut loc şi o nuntă clasică, unde naşi au fost familia nepoatei şefului CJ, Irina şi Ştefan Popovici. Petrecerea, la care au participat cele mai sonore nume din P.N.L., dar şi şefi de deconcentrate, s-a desfăşurat la localul "Curtea Veche" în Râmnicu Sărat. Mirii, unii celebri. Consiliera şefului C.J., Alina Ilieş şi secretarul de stat  Ionuţ Iuga şi-au unit destinele şi poate cât de curând vor deveni părinţi.

 

2013 a fost un an al deciziei supreme pentru Andreea Buzăeanu şi Gabriel Enciu. 

Seria nunţilor cu iz politic s-a încheiat în noiembrie, când  cei doi tineri de la PSD şi-au unit destinele. Nunta de la Restaurantul Grand a adunat toată suflarea PSD-istă. Dedicaţi trup şi suflet politicii nu există confirmări ale faptului că aceştia vor fi curând vizitaţi de barză.

 

 

 

 Etichete: botez |  monden |  nunta |  psd |  bebe
Voteaza articolul: bun: 15  |  slab: 2   13

Comentarii

un buzoian
14 ianuarie 2014
nu inteleg pe cine intereseaza informatiile astea de 2 lei, promovati niste scursuri politice si progeniturile acestora care vor "mosteni" Buzaul pe linie politica.
buzoian
15 ianuarie 2014
proaspata sotie a lui Cornel Diaconita nu se dezminte si il insala cu mult aplomb, asa ca un copil nici ea nu va sti al cui e, mai putin al sotului care are doar rol de trambulina pentru poftele ei de marire
Alt buzoian
16 ianuarie 2014
Este incredibil cum nu a stiut nea Cornel ce fel de femeie este madam asta de a luat-o, ca pe multi a vrut sa-i pacaleasca da nu a putut pana la el. Se aplica zicala "ce stie satu nu stie barbatu", vai de el e de rasu orasului.
inca un buzoia
17 ianuarie 2014
AM CITIT PRESA MONDENA ABIA AZI CAND MI-AM DAT SEAMA CA NE MUTAM PE CALCULATOR CU MONDENITATI ,SE FAC COPII ,SE INSEALA SE RUPE COARDA FRATILOR NU INTERESEAZA PE NIMENI ,OAMENII AU ALTE PROBLEME NU DOU DOI FRATI PATATI PE AI CARE- SI MOZOLESC SUFLETUL CAT DESPRE MADAM SAU M M PRIMESTE TOATA CONSIDERATIA MEA AM FOST COLEGI ASA CA VOI FOSTI COLEGI......LASATI-O MOARTA BUBELE-S IN ALTA PARTE
Moasa
16 ianuarie 2014
Îți scriu in perspectiva unei viitoare scrierile științifică pe care ai s-o faci cu gândul ca te vei informa ca un adevărat jurnalist ... Nu prea ai informații karla draga una dintre doamnele pe care le terfelesti a stat in maternitate vre-o 2 ore așa ca..... Te-am prins !Poate Va naște înaintea ta ! Vizavi de cele comentate de ai care n-au făcut nimic in viata lor ,păstrati-va comentariile ca nu se știe cum se afla de unde vin .....tehnologia a avansat cam mult in ultima vreme si nu de alta măcar dacă ați câștiga ceva ,păcat ca nu aveti sânge -n ... In creier ... Vedeți ???,!!!!! Dovezile-s importante pana atunci caldura mare si pierdere de timp...
Cetatean indignat
17 ianuarie 2014
Moasa, cui crezi ca-i pasa de numarul plozilor acestor oameni, noua ne pasa ca de exemplu un mire a devalizat piata centrala, cea mai oribila din tara asta si mireasa ne jigneste simtul artistic pe BANII PUBLICI ai contribuabililor. Asta ne deranjeaza si daca nu vor jigniri sa nu mai plateasca presa sa-i aduca in atentia noastra, ca speram la cum merg treburile in tara sa scapam si noi la un moment dat de nonvalorile de tot felul ce ne toaca banii in bataie de joc.
caterinca buzoiana
17 ianuarie 2014
fratilor ,asteas problemele voastre ?devalizarile sau facut demult/ da stii ce imi place mie ca va uitati in telenovela altoravoi barfiti iar ei sunt fericiti ,consumati energie in alta parte problema nui ca face altu treaba ,voi aveti o prolb
cetatean Buzau
17 ianuarie 2014
Felicitari karla pentru verticalitate si il felicit si pe concetateanul indignat , care are foarte mare dreptate in legatura BANII PUBLICI SI CU FAPTUL CA ACESTA "DOAMNA" NE JIGNESTE INTRADEVAR SIMTUL ARTISTIC !!! Nu este normal ca aceasta MM sa monopolizeze absolut orice tip de manifestare sau eveniment artistic unde adevaratele valori ale buzaului nu au acces ! Aceasta femeie nu are calitati nici macar artistice ,nici umane (se comporta execrabil si are un tupeu fantastic) mai ales de cand a devenit "doamna " Diaconita,cat despre studii ce sa mai vorbim!!! ESTE RUSINOS CA ASTA ARE IMPRESIA CA NE REPREZINTA SI MAI RUSINOS CA "REPREZINTA" Centrul de CULTURA SI ARTA - OAMENI BUNI !!!
Andreea
14 februarie 2016
Madalina Manolache este cea mai tare,eu nu cred ca este o persoana rea.Voi astia care aduceti comentarii negative sunteti invidiosi deoarece nu aveti parte de frumosul ei succes.
Cineva
24 martie 2016
Madalina Manolache nu este deloc o persoana rau,eu o vad ca fiind un om bun la suflet,si in plus ea macar a facut o anumita facultate nu ca astia care o jignesc in toate felurile,acesti oameni care o jignesc pe Madalina Manolache se jignesc pe ei,vorbesc mult si prost acesti oameni care comenteaza
Inca cineva
07 iulie 2016
Am avut ocazia sa o vad pe aceasta MM in realitate ,nu stiu ce sa spun daca aparentele inseala sau nu dar mie mi s-a parut o femeie cu capul pe umeri care stie ce sa spuna


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU