30 [SEP 13] MONDEN Buzau
Luni, 30 septembrie 2013

MasterChef Aida Parascan a demisionat de la restaurantul din mall

Radu Drăguţ alte articole de Radu Drăguţ
0 voturi 3105 vizualizari 1 comentariu radudragut@sansanews.ro

Colaborarea câştigătoarei emisiunii culinare 'Masterchef' cu un restaurant din Buzău s-a încheiat.

După numai două luni, Aida Parascan a decis să renunţe la postul de manager al localului.

'Dragi prieteni, duminică seară, am înterupt colaborarea mea cu restaurantul 'Insieme' din Buzău. Ţin să mulţumesc tuturor celor care au venit să guste din preparatele mele şi m-au onorat cu prezenţa. Vă urez un sfârşit de săptămână cât mai plăcut şi mult succes în toate', scrie Aida Parascan pe pagina sa de Faceboock.

Cauzele şi motivele care au determinat-o pe prima femeie 'MasterChef' din România să ia decizia de a părăsi localul din mall-ul buzoian reies din conversaţia pe care o poartă pe pagina sa de Faceboock cu mai mulţi apropiaţi.

Aida Parascan: 'E doar o incompatibilitate de idei şi gusturi ... eu am un targhet şi nu vreau să renunţ la el ... e ca atunci când doi oameni se căsătoresc fără să se cunoască.'

T.B.: 'Restaurantul ăla nu are cum sa reziste atât timp cât sunt 4-5 angajaţi pe sală, servirea se face în cel puţin 30 min. (încurcată şi aceea), în meniu sunt o groază de preparate şi nu pot servi decât câteva, lista de preţuri nu este actualizată ceea ce poate duce la umflarea facturii, amplasarea meselor este anevoioasă, dacă te nimereşti în spatele cuptorui de pizza s-ar putea să îmbătrâneşti acolo până te bagă cineva în seamă...etc...Dacă greşesc cu ceva, te rog să mă contrazici Aida!'

Aida Parascan: 'Ai perfectă dreptate!!!'

Chiar dacă părăseşte subit postul de manager al restaurantului, Aida Parascan are pe Faceboock numai urări de bine pentru patronii localului.

 Aida Parascan: 'Eu le doresc mulţi clienţi şi numai bine. Şi să ne revedem cu plăcere'.
 Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

sebastian
01 octombrie 2013
se va duce si restaurantul cat de curand...este faliment total pentru orice magazin in Galeria MAll


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU