24 [OCT 13] MONDEN Buzau
Joi, 24 octombrie 2013

MARE CHEF cu vedete! MONDEN împlineşte 3 ani (foto/video)

Radu Drăguţ alte articole de Radu Drăguţ
14 voturi 2472 vizualizari 0 comentarii radudragut@sansanews.ro

În acest weekend, Karla Lucuţă sărbătoreşte, alături de câteva vedete de primă mână din Buzău, 3 ani de emisiuni MONDEN.


Cea mai longevivă emisiune de divertisment a pornit în toamna lui 2010 la drum cu ambiţia că va aduce în fiecare săptămână pentru telespectatorii săi cele mai noi informaţii din plan local, cea mai bună muzică şi cei mai talentaţi buzoieni. În decursul acestor ani, gazda emisiunilor Karla Lucuţă a avut numeroase lansări de albume ale celor mai îndrăgiţi interpreţi,  premiere de piese şi videoclipuri şi a intrat în sufletele vedetelor, aratând că dincolo de viaţa de pe scenă acestea trec şi prin momente grele şi prin bune.


În afară de buzoieni au trecut prin studioul Focus Tv celebrităţi de la Bucureşti care au vorbit despre viaţa şi cariera lor. Ellie White, Horia Vârlan, John Puzzle, trupa VUNK, BianK, dar şi Robert Turcescu au strâns numeroşi telespectatori în faţa televizoarelor. MONDEN a urmărit cu fiecare sărbătoare să aducă în casele buzoienilor cele mai îndrăgite momente de comedie, muzicale şi de dans şi a urmărit tendinţele în modă pas cu pas, săptămână de săptămână.


La ceas aniversar, Karla Lucuţă a pregătit un chef pe cinste alături de trupa Kronos, Mirela Ursache şi Tatiana Răduţă, iar invitată specială este Bianca Cristea- Miss Buzău 2013, care vine să vorbească despre prima ei colecţie de tricouri pictate.


Veselia e la ea acasă! Urmăreşte petrecerea de 3 ani a emisiunii tale preferate în acest weekend, vineri, sâmbătă şi duminică, de la ora 18.00 pe Focus Tv Buzau.


Voteaza articolul: bun: 13  |  slab: 1   12

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU