08 [APR 14] MONDEN Buzau
Marţi, 08 aprilie 2014

Karla Lucuţă va fi mămică!

Simona Potîrniche alte articole de Simona Potîrniche
20 voturi 4486 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Este oficial! Karla Lucuţă, gazda matinalului de la Focus Fm şi a emisiunii de divertisment MONDEN,  va fi mămică. Cunoscuta realizatoare radio-tv a împărtăşit bucuria sa ascultătorilor şi a anunţat că va intra într-o pauză de bebe, după care va reveni cu forţe proaspete în media buzoiană.

 

După 11 ani de relaţie cu soţul său, Karla trăieşte emoţii unice în viaţa fiecărei femei. Se pregăteşte să devină mamă de băiat, la finalul lunii mai şi a declarat că pregătirile pentru marele eveniment sunt în toi. Nu are superstiţii şi deja a achiziţionat diverse pentru camera micuţului ei, a cumpărat hăinuţe şi accesorii pentru ce-l ce îi va schimba viaţa.

 

“Sa fiu mamă, mi se pare o etapă naturală şi firească. Nu există suficiente cuvinte care să descrie fericirea pe care o trăiesc acum. În viaţă, cu toţii cautăm iubirea, iar când o găsim profităm la maximum de toate aspectele ei.”, a spus realizatoarea.

 

De 5 ani gazdă a matinalului de la Focus Fm şi de 3 ani realizatoare a celei mai longevive emisiuni  de divertisment din Buzău,  Karla recunoaşte că îi va fi greu să stea departe de media, dar promite că întoarcerea va fi una de efect.

 

O viaţă profesională frumoasă, pentru mine, are ca fundament o linişte sufletească şi o împlinire în plan personal. Voi lua o pauză de bebe, dar voi reveni negreşit pentru toţi iubitorii de divertisment din Buzău, mai încrezătoare, mai pusă pe şotii şi mai efervescentă.”

 

De săptămâna viitoare locul buzoiencei la pupitrul de DJ de la radio Focus Fm, va fi preluat de către Paul Oprea, un om cu experienţă în domeniu. Karla va rămâne alături de ascultătorii săi, prin intervenţii telefonice constante, în care va comenta în stilul propriu tot ce mişcă în zona de monden. Voteaza articolul: bun: 10  |  slab: 10   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU