03 [IUL 13] MONDEN Buzau
Miercuri, 03 iulie 2013

De ce a plecat Toni Şeicărescu de la IRIS?

Radu Drăguţ alte articole de Radu Drăguţ
1 vot 1247 vizualizari 0 comentarii radudragut@sansanews.ro
Nelu Dumitrescu, toboşarul trupei IRIS

Celebra trupă Iris pare că nu se regăseşte după ce fosta voce, Cristi Minculescu, a părăsit formaţia, iar înlocuitorul său, Toni Şeicărescu, nu a rezistat nici el mai mult de un an printre celebrii rockeri români.

Ruptura de ultimul ar fi intervenit de la o glumă făcută de Dan Bittman, vocalistul Holograf, conform celor spuse de Nelu Dumitrescu, liderul trupei.

'Când Bittman a fost bolnav, a făcut o glumă, spunând că îl lasă pe Şeicărescu în locul lui, la Holograf. Toni a crezut şi de atunci şi-a luat-o în cap. Băiatul a înnebunit, s-a crezut cel mai tare din parcare şi nu a mai ascultat de nimeni. Îl cunosc pe Bittman, a făcut mişto! În capul lui Toni a intervenit faptul că noi am avea nevoie de el şi nu ne-am mai înţeles sub nicio formă. Grandomania l-a îndepărtat de noi. Până atunci mă asculta, ne înţelegeam perfect. Nu îi vorbeam din postura de şef al lui, ci îi explicam regulile formaţiei', a povestit toboşarul de la Iris, conform ziarulring.ro.

'Nimeni nu ştie că au fost timpuri când aveam şi două concerte pe an. Nu sunt un căpcăun, înţeleg nevoile omului. De când ne ştim, ne contrazicem, ţipăm unii la alţii, dar ne trece. Iris nu cântă pentru bani, ci din pasiune. Când l-am luat pe Toni, i-am explicat că trebuie să poarte o cruce grea. După concerte îi ziceam... «Vezi că acolo greşeşti, trebuie să mai lucrezi». El răspundea: «Da' îmi zici mie ce trebuie să fac?!». A promis ceva şi nu s-a ţinut de cuvânt', a mai spus Nelu Dumitrescu despre atmosfera prezentă în rândul trupei.


Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU