17 [AUG 18] MONDEN Buzau
Vineri, 17 august 2018

Așa e în sport! Mesaj emoționant al buzoianului Soare

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1994 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Între 6-12 august, Berlinul a găzduit Campionatele Europene de atletism in aer liber. România a fost reprezentată de 36 de sportivi. După Berlin, buzoianul Nicolae Soare a recunoscut că deși a fost cea mai importantă competiție pentru el și s-a pregătit de la începutul anului pentru un rezultat bun, corpul nu l-a ascultat și a simțit că ajunge la limită. România nu a obţinut nicio medalie la Campionatul European de atletism. 

Ultima competiție importantă din acest sezon, o competiție pentru care am muncit încă din luna ianuarie a acestui an. Din păcate nu a fost așa cum îmi doream. Voiam mai mult de la mine, dar corpul nu m-a ascultat. A fost o luptă cu mine în ultimii 4 km, mai ales că vedeam din ce în ce mai multi adversari care trăgeau pe dreapta. Am pierdut o luptă, dar vor mai fi multe. În cariera sportivă am învățat că mai sunt și zile in care nu merge totul așa cum ne dorim. Vreau să mulțumesc tuturor pentru încurajari și pentru susținere. , este mesajul buzoianului care a încheiat cursa pe locul 19.

Campion național en-titre atât la 5.000 m, cât și la 10.000 m, buzoianul Nicolae Soare a reprezentat țara noastră la Berlin în a doua probă. Este născut în data de 25 august 1991, iar recordul personal, care i-a adus și calificarea la Europene, l-a stabilit în acest an (28:25,38), cu ocazia Europenelor de 10.000 m, desfășurate la Londra, în ziua de 19 mai. Este legitimat la CS Știința Bacău, având-o ca antrenoare pe Cristina Alexe.

Buzoianul Nicolae Soare are în palmares două medalii de argint la Jocurile Mondiale Universitare, în cursa de 10.000 m, obținute în 2015 și în 2017, ca și un loc secund la competiția continentală rezervată tineretului (U23) din anul 2013.

Etichete: buzoianului |  emoționant |  Mesaj |  Soare |  sport
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU