16 [IUN 14] MONDEN Braila
Luni, 16 iunie 2014

Bănel Nicoliţă, nuntă cu alai, dar fără socru mare (galerie foto)

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
0 voturi 5288 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro

foto: obiectivbr.ro

Duminică a fost zi mare în familia fotbalistului Bănel Nicoliţă. Sportivul şi-a condus la altar soţia cu care este cununat civil încă de anul trecut, dinaintea venirii pe lume a fetiţei lor.

Soţii Nicoliţă şi-au pus pirostriile la Biserica Greacă din Brăila, în prezenţa naşilor, a părinţilor miresei şi a mamei fotbalistului. 

De la ceremonia religioasă, dar şi de la petrecerea care a urmat a lipsit tatăl fotbalistului, o absenţă care a fost comentată sec de Bănel Nicoliţă: „Tata a ales să nu vină. A fost opţiunea lui.” La momentul în care Bănel şi soţia sa, Cristina, şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, a fost prezentă în biserică şi fetiţa celor doi, cărora soţii încearcă să îi aducă alături şi un frăţior. 

Petrecerea de nuntă a avut loc la un restaurant din Brăila, invitaţi speciali fiind Constantin Enceanu, Andra, Adi Minune şi lăutari de peste Prut. 

Cei peste 300 de invitaţi au fost impresionaţi de tortul  uriaş care cântărea aproape 30 de kilograme, dar şi de programul artistic oferit de miri. Etichete: monden |  nunta |  nunta banel |  banel nicolita
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU