15 [IAN 15] CULTURA Buzau
Joi, 15 ianuarie 2015

Nicu Alifantis în concert la Buzău. Vezi cât costă biletele

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 2856 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Nicu Alifantis concertează la Buzău alături de trupa sa, Zan. Spectacolul va avea loc la Club No Limit, sâmbată 17 ianuarie, de la ora 21.00.
Preţurile biletelor pentru concertul, de la Club No Limit, sunt: 70 de lei (categoria I) şi 50 de lei (categoria II). Pentru detalii şi rezervări sunaţi la numărul de telefon 0723 429 264.


Unul dintre cei mai apreciati interpreti romani de folk si blues, Nicu Alifantis a debutat pe scenă în anul 1973. Avand un uimitor succes in reprezentatiile live, in perioada 1973 - 2002 a reusit sa atinga numarul record de 4.036 de concerte. Membru al Cenaclului Flacara, Nicu Alifantis a devenit o emblema a muzicii folk din Romania, in anul 1995 punand bazele grupului Nicu Alifantis & Zan, ca trupa de studio pentru materialul sau discografic, "Voiaj", lansat in acelasi an. Un an mai tarziu, Zan devine o trupa de proiecte, avandu-i in componenta pe Virgil Popescu (chitara bass, voce), Sorin Voinea (keyboards, voce), Razvan Mirica (chitara electro-acustica, sitar, mandolina, voce), Relu Bitulescu (tobe), Mihai Nenita (vioara), alaturi de care Nicu Alifantis si-a completat portofoliul discografic ce include pana in prezent nu mai putin de 19 albume de studio.
Etichete: Alifantis |  biletele |  Buzău |  concert |  costă
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU