14 [NOV 12] ACTUALITATE Vrancea
Miercuri, 14 noiembrie 2012

Penitenciarul Focşani, bun şi pentru naşteri!

Dan Răspopa alte articole de Dan Răspopa
0 voturi 1980 vizualizari 0 comentarii danraspopa@sansanews.ro
Penitenciarul=Maternitate
În România, totul e posibil!

A mers să îşi viziteze soţul aflat în spatele gratiilor dar nu a mai apucat. A intrat în travaliu şi a adus pe lume un copil perfect sănătos, chiar în Penitenciarul Focşani.
Este cazul unei buzoience de 31 de ani. Femeia a mers ieri la Penitenciarul din Focşani, să-şi viziteze soţul aflat în spatele gratiilor. Faptul că era însărcinată şi i se apropia termenul să nască nu a putut-o ţine departe de bărbatul ei. Întrevederea a fost însă amînată dintr-un motiv cît se poate de întemeiat: în timp ce femeia era în sala de aşteptare a început să se simtă rău şi imediat au început contracţiile de naştere. Ceilalţi vizitatori, care aşteptau la rîndul lor să-şi vadă rudele la vorbitor, i-au sărit femeii în ajutor, anunţînd totodată paznicii. Ambulanţa chemată de urgenţă a sosit foarte repede, însă femeia născuse deja, ajutată de o vizitatoare care, întîmplător, fusese asistentă medicală. 
Proaspăta mămică şi nou-născutul, o fetiţă de 2 kilograme şi 800 de grame, au fost preluate de ambulanţă şi au fost duse la spitalul judeţean Focşani.
Fetiţa venită pe lume la penitenciar a fost concepută tot în spatele gratiilor, într-una din vizitele conjugale de care beneficiază toţi deţinuţii care sunt căsătoriţi. Mama sa, buzoianca de 31 de ani, mai are acasă încă 3 copii, doi băieţi şi o fată.Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU