BREAKING NEWS Rm. Sarat
08 [MAI 14] ACTUALITATE Rm. Sarat
Joi, 08 mai 2014

Un bărbat s-a automutilat în incinta Primăriei Rm Sărat!

Claudia Toader alte articole de Claudia Toader
0 voturi 5168 vizualizari 0 comentarii claudiatoader@sansanews.ro
Un bărbat s-a automutilat în incinta primăriei!

Un bărbat s-a automutilat în această după-amiază, în sediul Primăriei Râmnicu Sărat. Omul a mers în audienţă nemulţumit că, în urmă cu puţin timp, familia sa fusese evacuată de pe un teren al primăriei, unde avea ridicat un adăpost provizoriu. Râmniceanul, nemulţumit de alternativa ce-i fusese oferită, a mers în repetate rânduri la primăria din Râmnic. El a ameninţat în mai multe rânduri că îşi va face singur dreptate.

Viceprimarul din Râmnicu Sărat,  Sorin Cârjan


“Ei au fost evacuati de acolo şi primăria le-a făcut o casă socială celor care stăteau acolo, fiindcă aşa li s-a părut normal, dacă ei nu îşi pot face singuri şi să nu mai deranjeze. Am convenit asupra locaţiei, era într-un cartier din Râmnic, în Barasca, şi de atunci, asta însemnând de două luni, se tot bat fraţii între ei, i-au disperat şi pe vecini, practic nu se înţeleg.”


 

Astăzi, bărbatul a revenit în audienţă şi, nemulţumit de răspunsurile venite din partea reprezentanţilor administraţiei lcoale, s-a automutilat chiar în faţa acestora.


"Acum a venit la primărie, de fapt am înţeles că el a fost la domnul primar săptămâna trecută că ei vor în altă parte casă sau un teren să-şi construiască, pentru că ei nu mai stau acolo că nu se mai înţeleg, şi discutam fără nici un fel de probleme,fără tensiune, şi i-am spus că o să căutăm un loc să le dăm dar s-a trecut la gestul ăsta extrem. Vă daţi seama la ce sunt expuşi oamenii care lucrează în administraţie, nu neapărat noi. Erau numai doamne, vă daţi seama cum au reacţionat, la povestea asta cu sânge peste tot", a mai precizat Viceprimarul municipiului Rm. Sărat. 


La această oră, bărbatul care s-a automutilat se află în stare stabilă la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat unde primeşte îngrijiri. El este în afara oricărui pericol.Etichete: mutilat |  nemultumit |  primarie |  barbat
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU