BREAKING NEWS Rm. Sarat
20h 36' ACTUALITATE Rm. Sarat
Joi, 08 mai 2014

Triplu asasinat la Râmnicu Sărat! Un bărbat şi-a ucis soţia şi cele două fetiţe! VIDEO

Mona-Liza Stanciu alte articole de Mona-Liza Stanciu
5 voturi 5920 vizualizari 1 comentariu monaliza.stanciu@sansabuzoiana.ro
UPDATE [20:36] 08 MAI 2014 ›
Ancheta în cazul asasinatului de la Rîmnicu Sărat a stabilit câteva prime detalii în legătură cu modul în care s-a produs odioasa faptă. Potrivit martorilor şi vecinilor, asasinatul a avut loc la scurt timp după prânz. Criminalul, Florin Aurel Marcu, aflase că urmează să meargă după gratii, acolo unde mai fusese, de altfel. Pe numele său exista un mandat european de arestare pentru o fărădelege pe care o comisese peste graniţe. Nimic nu poate explica însă pornirea criminală pe care a avut-o bărbatul atunci când a pus mâna pe un cuţit şi a început să lovească în stânga şi în dreapta. I-au căzut, pe rând, victime, cele două fiice, de 7 şi 8 ani, şi mama lor. Când le-a văzut doborâte de loviturile de cuţit bărbatul a fugit în curtea unei unităţi militare din apropiere unde a fost capturat de jandarmi exact când încerca să îşi ia zilele. Cel care le-a scos din curte pe cele trei victime care agonizau a fost tatăl criminalului. 

Poliţiştii le-au dus pe cele două copile la spital fără să mai aştepte un echipaj medical, iar Ambulanţa a preluat-o pe mamă şi au transportat-o la aceeaşi unitate medicală. Acolo a început o luptă contra cronometru. Pentru fata cea mare în vârstă de 8 ani şi pentru mama ei era clar că nu se mai putea face nimic, dar medicii sperau să o salveze pe mezină. Câteva ore mai târziu a venit însă un verdict crud: fata cea mică a pierdut şi ea lupta pentru viaţă. 

În final, singurul supravieţuitor - chiar criminalul - a fost supus unei intervenţii chirurgicale, iar spre seară a fost preluat de un elicopter SMURD. Despre bărbatul care şi-a ucis cu cruzime familia, oamenii ştiau că are probleme cu legea. Nimeni nu se aştepta însă la o asemenea faptă din partea lui. Tripla crimă este unul dintre cele mai odioase cazuri cu care au avut de-a face criminaliştii de-a lungul vremii. Ancheta este dificilă mai ales că asasinatul a avut loc în casă, iar singurii supravieţuitori sunt criminalul şi tatăl acestuia.UPDATE [17:26] 08 MAI 2014 ›

O informaţie de ultimă oră arată că şi cea de-a treia victimă a ucigaşului de la Râmnicu Sărat şi-a pierdut viaţa. Este vorba despre fetiţa pe care medicii încercau să o salveze. Din păcate, toate eforturile au fost inutile. Copila a încetat din viaţă, la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat.


Autorul asasinatului este în stare gravă după ce a încercat să se sinucidă. El urmează să fie transferat cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală.Un bărbat şi-a ucis soţia şi una dintre fetiţe!

Un asasinat odios a avut loc, joi, în jurul prânzului, la Râmnicu Sărat. Un râmnicean şi-a atacat cu cuţitul soţia şi cele două fetiţe cu vârste de 7-8 ani, în locuinţa familiei. Soţia bărbatului şi una dintre fetiţe cu vârsta aproximativă de 7 ani au murit după ce au fost înjunghiate. A doua fetiţă a fost dusă la spital în stare gravă şi se luptă să supravieţuiască.


Scenele de la locuinţa familiei în care a avut loc oribilul asasinat au fost cutremurătoare. Se pare că bărbatul a primit vestea că urma să meargă la închisoare pentru o infracţiune din trecut. Omul şi-a înjunghiat soţia şi cele două fete. Cu ultimele puteri, mama copilelor s-a târât în stradă strigând după ajutor pentru cele două fetiţe. Ambulanţa a preluat-o pe femeie în agonie, iar cele două fete au fost duse la spital de poliţişti. Una dintre copile şi mama au decedat, iar pentru a doua fetiţă medicii fac eforturi să o stabilizeze. Între timp, ucigaşul care a încercat să fugă şi să se ascundă pe terenul unei unităţi militare din apropiere a fost prins. El a fost dus, mai întâi, la spital pentru îngrijiri medicale. Bărbatul are răni superficiale în zona abdomenului şi a membrelor şi, cel mai probabil, va fi reţinut.


Revenim cu detalii !Etichete: copil |  crima |  dubla |  sotie
Voteaza articolul: bun: 3  |  slab: 2   1

Comentarii

mara456
22 mai 2014
De fapt adevărați motiv pe care le.a omorât este ca e nebun dar nu tot timpul.el sa înjunghiat cu mila...dar Cum nu a intervenit nimeni din familie sa îl oprească? Sper sa stea la pușcărie tot restul vieții.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU