14 [NOV 14] ACTUALITATE Rm. Sarat
Vineri, 14 noiembrie 2014

SINISTRU! Un bărbat bolnav în fază terminală a murit în faţa spitalului. Vezi aici cum s-a petrecut grozăvia

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 2595 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Un bărbat bolnav în fază terminală şi-a găsit sfârşitul aseară la volanul maşinii sale la câţiva metri de Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat. 

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 23:00, iar cetăţeanul de 61 de ani operat de cancer laringian s-a simţit rău, dar, în loc să cheme Ambulanţa, s-a urcat la volan pentru a ajunge urgent la Spital. N-a mai apucat însă, pentru că a izbucnit o puternică hemoragie în timp ce conducea, astfel că după câteva clipe omul a murit. Maşina a mai rulat liberă câţiva metri, a ajuns pe trotuar unde a lovit doi tineri de 27, respectiv 26 de ani, care au necesitat îngrijiri de specialitate, însă nu au fost internaţi.

Imaginile din maşina găsită de poliţişti sunt de nedescris, peste tot era sânge împroşcat, la fel şi la poarta casei de unde a plecat victima. Trupul neînsufleţit al omului a ajuns la Sputalul Municipal unde medicii au constatat decesul.

Iată şi ce arată comunicatul IPJ Buzău. 

"La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 23.00, o patrulă de siguranţă  publică de la Poliţia municipiului Rm. Sărat a fost sesizată de către doi râmniceni în vârstă de 27 şi 26 de ani, cu privire la faptul că au fost implicaţi într-un eveniment rutier.
Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Spitalului, în apropierea Spitalului Municipal Rm. Sărat, un bărbat în vârstă de 61 de ani din municipiu a pierdut controlul asupra direcţiei şi a acroşat aripa stânga faţă a unui autoturism ce era oprit pe partea dreaptă şi în care se aflau cei doi tineri în vârstă de 27, respectiv 26 de ani.
Conducătorul auto, cunoscut cu probleme medicale, a fost dus la Spitalul municipal, însă medicii au constatat decesul.
Cei doi tineri care se aflau în autoturismul acroşat s-au deplasat la spital şi au fost examinaţi de personalul medical, fără a rămâne internaţi."Etichete: accident |  deces |  politie |  ramnic |  spital |  bolnav
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU