13 [MAI 14] ACTUALITATE Rm. Sarat
Marţi, 13 mai 2014

Adina Larion şi cele două fetiţe, pe ultimul drum VIDEO

Mona-Liza Stanciu alte articole de Mona-Liza Stanciu
0 voturi 2864 vizualizari 0 comentarii monaliza.stanciu@sansabuzoiana.ro
Adina Larion şi cele două fetiţe conduse pe ultimul drum

O mare de oameni şi o mare de lacrimi, în urma celor două fetiţe cărora viaţa le-a fost luată chiar de tatăl lor, în acelaşi moment în care şi mama lor a fost ucisă.


Marţi după-amiază, cele trei victime au fost conduse pe ultimul drum. La funeralii au luat parte familia tinerei ucise, dar şi cea a ucigaşului, însă  au venit şi oameni care nu i-au cunoscut.  Clopotele au bătut prelung, iar lacrimile nu s-au uscat pe obrajii celor care le-au stat la căpătâi celor două surori şi mamei lor, trimise în lumea îngerilor de cel care le-a fost tată şi soţ.


O mare de oameni s-a strâns la capela din centrul oraşului Râmnicu Sărat, în ziua funeraliilor. În capelă, unde un sobor de zece preoţi a oficiat slujba de pomenire, au rămas doar rudele apropiate, iar ceilalţi au aşteptat în stradă plecarea cortegiului. Şi, printre rugăciuni pentru cele trei suflete nevinovate, oamenii nu au mai contenit să vorbească despre episodul care i-a şocat pe toţi.


La căpătâiul fetiţelor şi al fostei nurori au stat şi părinţii lui Florin Marcu. Mama bărbatului a leşinat şi a fost scoasă pe braţe din lăcaşul unde se oficia slujba, în timp ce tatăl său, îngenuncheat de durere, se gândeşte că Florin merită să moară şi că nu îl va putea ierta niciodată. Şi oamenii din Râmnicu Sărat cred că pedepasa capitală ar trebui să se aplice în cazul asasinului, deşi legile din România nu o permit.


De la capela în care a fost oficiată slujba, cortegiul funerar a pornit pe un traseu care a inclus o oprire la blocul în care Adina Larion, mama fetiţelor, şi-a trăit copilăria. Foştii vecini au vărsat lacrimi de durere în urma tinerei, îndureraţi de soarta ei, dar şi impresionaţi de suferinţa mamei Adinei.


În timp ce Adina Larion şi fiicele sale erau conduse pe ultimul drum, la Bucureşti, pe un pat de spital, ucigaşul lor pare să fie cuprins de remuşcări. Bărbatul este conştient şi, foarte curând, va fi luat la întrebări de anchetatori.

 Etichete: conduse |  drum |  ultimul |  fete
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU