18 [AUG 14] ACTUALITATE Regional
Luni, 18 august 2014

Urmari devastatoare ale celui mai negru accident din week-end

Adrian Crăciun alte articole de Adrian Crăciun
0 voturi 2585 vizualizari 0 comentarii adriancraciun@sansanews.ro
sursa:libertatea.ro

Singurul supravietuitor ar celei mai cumplite tragedii din acest week-end, de pe soselele din sud-estul tarii, se zbate pe patul de spital in Bacau. Accidentul dramatic a avut loc vineri, pe DN2E85, la Adjud. Tanarul de 23 de ani conducea masina familiei in care se mai aflau parintii sai veniti acasa, in vacanta, din Italia. Cu totii se intorceau de la un parastas, vineri dupa-amiaza, cand s-a intamplat tragedia. De pe contrasens masina condusa de un brailean, aflata intr-o depasire,  le-a aparut brusc in fata si nu a mai fost nimic de facut pentru evitarea impactului.
In tragedie au murit pe loc toti cei patru membri ai unei familii din Braila. Parintii si fetitele de 9 si 12 ani nu au avut nici o sansa. Parintii tanarului din cealalta masina au fost dusi la spital dar au pierdut si ei lupta pentru viata.

Singurul care a supravietuit este studentul de 23 de ani care are rani ce nu i-au pus viata in pericol. El este tinut, in continuare, sub observatie de medici. La Braila, se fac pregatiri de inmormantare pentru cei patru membri ai familiei, decedati in accident.Etichete: accident |  Adjud |  DN2E85 |  morti |  tragedie |  urmari
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU