11h 16' ACTUALITATE Regional
Miercuri, 27 august 2014

Traficanţi de droguri din Buzău, arestaţi

Anda Georgescu alte articole de Anda Georgescu
1 vot 4239 vizualizari 0 comentarii andageorgescu@sansanews.ro
UPDATE [11:16] 27 AUG 2014 ›
Cei patru dealeri de droguri care au ajuns în arest sunt Alexandru Vrapciu, proprietar al unei cafenele din oraşul Buzău, Constantin Brică, Cosmin Giurgea, George Albu şi George Popescu. Ei erau cunsocuţi în cercurile de consumatori din oraşul Buzău şi alimentau tineri care îşi permiteau să plătească sume frumeşele pentru dozele de droguri. Uneori, dealerii plasau marfă şi în Bucureşti, în complexul studenţesc Agronomie, dar şi la Brăila.Reţea de trafic de droguri, destructurată d procurorii DIICOT Buzău

După luni de filaj şi percheziţii de amploare, o grupare de traficanti de droguri care acţiona, cu preponderenţă în oraşul Buzău. Este vorba despre trei buzoieni şi un brăilean, care alături de un bărbat din Bucureşti, au pus pe picioare o reţea care se ocupa cu vânzarea de droguri de mare risc.

Stupefiantele erau plasate în special în Buzău, fie prin şcoli, fie direct la consumatori, fie prin câteva localuri. Procurorii au efectuat percheziţii în judeţele Buzău şi Brăila, unde se făcea şi distribuţia drogurilor. Traficanţii se întâlneau în diverse locuri cu prieteni şi cunoştinţe şi plasau drogurile în cercuri restrânse, în rândul copiilor de bani gata.

Magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au dispus în cazul a patru dintre ei măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Mai exact cei 3 buzoieni şi brăileanul au ajuns în arestul Poliţiei, iar în cazul bărbatului din Bucureşti a fost dispusă măsura arestului la domiciliu.

Ce este cu adevărat îngrijorător este că tot mai multe cazuri de trafic de droguri sunt înregistrate pe teritoriul judeţului Buzău.


Etichete: DIICOT Buzau |  droguri |  procurori |  traficanti |  retea
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU