29 [AUG 14] ACTUALITATE Regional
Vineri, 29 august 2014

S-a încheiat sesiunea de toamnă a Bacalaureatului!

Simona Potîrniche alte articole de Simona Potîrniche
0 voturi 2712 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro
S-a încheiat sesiunea de toamnă a Bacalaureatului!

Cea de-a doua sesiunea a bacalaureatului s-a încheiat, vineri, cu proba la alegere a profilului. Elevii au susţinut examen la discipline precum: biologie, geografie, fizică, chimie sau logică.

În judeţul Vrancea, un candidat din promoţia 2004, a ratat şansa de a obţine diploma maturităţii anul acesta după ce a fost prins încercând să copieze. Absenteismul a fost ridicat şi la proba de azi: Peste 120 de candidaţi au ales să nu se mai prezinte la ultima probă a examenului.

La Buzău au fost eliminaţi 2 elevi, tot de la Râmnicu Sărat, unde zilele trecute au mai fost daţi afară din examen alţi 4 candidați.  Conducerea Inspectoratului Şcoalar a demarat şi o anchetă.

În judeţul Brăila, ultima probă a Bacalaureatului a decurs fără incidente. Cei mai mulţi elevi brăileni au ales să dea examen la biologie şi geografie.

Notele obținute de candidații de la Bac vor fi afişate luni, pe 1 septembrie şi tot atunci elevii nemulţumiţi de rezultate pot depune contestaţii.Etichete: candidati |  elevi |  examen |  proba |  bacalaureat
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU