15 [AUG 14] ACTUALITATE Regional
Vineri, 15 august 2014

Instituţii şi bănci, închise. Unii bugetari sunt, totuşi, la muncă!

Anda Georgescu alte articole de Anda Georgescu
0 voturi 2376 vizualizari 0 comentarii andageorgescu@sansanews.ro

Dacă vreţi să trimiteţi o scrisoare, să plătăţi o factură ori impozitul la stat, aşteptaţi până luni. Vineri sunt închise toate instituţiile publice, bugetarii având liber, prin lege, de Sfânta Maria Mare.

Casieriile primăriilor vor fi închise, la fel şi cele de la Administraţia Finanţelor Publice. Şi în unele instituţii bancare funcţionarii sunt liberi, astfel că singurele tranzacţii financiare pot fi făcute doar on-line sau la bancomate. Zi liberă au şi angajaţii companiilor de utilităţi, la fel ca şi salariaţii Poştei Române. De asemenea, spitalele vor funcţiona ca într-o zi de week-end, medicii şi asistentele având, la rândul lor, liber.

Dar, nu toţi bugetarii au liber de Sfânta Maria. Pentru poliţişti urmează zile cu misiuni speciale. Circa 200 de oameni în uniformă vor fi mobilizaţi în Buzău în mini-vacanţa de Sfânta Maria să menţină ordinea şi siguranţa publică. Şi în Vrancea şi Brăila, echipe de poliţişti de la serviciile de ordine publică, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, arme, explozivi şi substanţe periculoase, precum şi de la acţiuni speciale, sunt la datorie, în special în zonele de agrement din cele trei judeţe.

Şi Poliţia Rutieră acţionează cu mai multe echipaje, pentru fluidizarea traficului, care va înregistra valori crescute în mini vacanţa de Sfânta Maria. Totodată, pe principalele căi rutiere din sud-estul ţării vor fi amplasate radare în cascadă.Etichete: bugetari  |  datorie |  inchis |  minivacanta |  Sfanta Maria |  liber
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU