25 [IUN 13] ACTUALITATE MUNTENEGRU
Marţi, 25 iunie 2013

Astăzi se face publică lista victimelor din Muntenegru

Anda Georgescu alte articole de Anda Georgescu
0 voturi 3111 vizualizari 0 comentarii andageorgescu@sansanews.ro

Zi extrem de importantă pentru rudele persoanelor implicate în tragicul accident petrecut duminică în Muntenegru.

Astăzi se va face publică lista cu numele tuturor victimelor din Podgorica. Identificarea persoanelor decedate sau a celor rănite grav se face cu mare greutate, deoarece victimele nu aveau documentele asupra lor.

Tocmai din această cauză, până la acest moment, autorităţile române au înştiinţat doar familiile unde au fost trimise confirmări clare din partea autorităţilor muntenegrene.

Pe de altă parte, premierul Victor Ponta a declarat că Guvernul va decreta ziua de miercuri, 26 iunie, drept zi de doliu naţional pentru cele 18 persoane care şi-au pierdut viaţa în urma accidentului din Muntenegru.

Între timp, zeci de medici şi asistente SMURD au decolat spre Muntenegru cu două avioane militare pentru a repatria răniţii din tragedia din Muntenegru. Toate pregătirile au fost făcute pentru ca răniţii să ajungă în siguranţă în ţară şi să fie internaţi la spitalele Floreasca, Elias, Bagdasar Arseni şi Universitar din Capitală.

29 de pasageri ai autocarului groazei au scăpat cu viaţă, însă cei mai mulţi sunt grav răniţi. 6 dintre ei sunt încă internaţi la secţia de terapie intensivă. De asemenea, astăzi vor fi repatriaţi şi cei 18 români care au murit în accident.Etichete: Muntenegru |  Romani |  Turisti |  Accident
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU