09 [OCT 18] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 09 octombrie 2018

Mare tragedie!Cum a murit fulgerator un baietel de 5 anisori

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1905 vizualizari 0 comentarii

Tragedie fără margini într-o familie din Buzău. Mezinul familiei, un băiețel de 5 ani, a murit fulgerător după mai multe ore de agonie produsă la finalul unei zile în care a servit masa alături de părinți. Poliția a demarat o anchetă în  acest caz iar cauzele decesului vor fi cunoscute în urma necropsiei.

Totul a început sâmbătă la prânz după ce familia din Buzău a servit masa la casa pe care o are în  localitatea Tăbărăști, unde oamenii dețin o exploatație agricolă. Cu toții ar fi mâncat sarmale și clătite. La câteva ore după masă, atât copilul cât și părinții au început să se simtă rău. Toată  noaptea de sâmbătă spre duminică, băiețelul de cinci ar fi vomat. Pentru că nu dădea semne să și revină, a doua zi, tatăl copilului, care de asemenea se simțea rău, l a urcat în mașina personală pentru a l duce la spital, dar a sunat și la 112 cerând ajutor medical.

Omul a întâlnit Ambulanța la intrarea în Buzău, unde l a predat pe copil personalului medical care l a transportat apoi la Spitalul Județean.  În pofida tuturor încercărilor medicilor de a l stabiliza, băiețelul   a muri duminică în jurul orei 17.00.

          Polițiștii au întocmir dosar penal pentru moarte suspectă și așteaptă rezultatele necropsiei pentru a elucida cazul.

 
 


Etichete: anisori |  baietel |  fulgerator |  murit |  tragedie
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU