11 [MAI 13] ACTUALITATE Constanta
Sâmbătă, 11 mai 2013

Preot infractor, săltat din altar

Dan Răspopa alte articole de Dan Răspopa
0 voturi 2782 vizualizari 1 comentariu danraspopa@sansanews.ro

Un preot a fost săltat de poliţişti chiar în timpul slujbei

Poliţiştii au pus în aplicare un mandat de 10 luni de închisoare emis pe numele preotului, care a condus maşina beat şi cu permisul suspendat.

Pe 9 mai, magistraţii Judecătoriei Mangalia au emis pe numele preotului o sentinţă cu închisoare de 10 luni, acesta fiind vinovat de conducerea autoturismului sub influenţa alcoolului şi cu permisul suspendat.

Poliţiştii au pus această sentinţă în aplicare vineri, când la biserică se ţinea slubja prilejuită de sărbătoarea Izvorul Tămăduirii.

Preotul, în vârstă de 46 de ani, din localitatea Arşa, a condus prima dată băut la volan în urmă cu doi ani, după care, anul trecut, s-a urcat din nou în maşină după ce a consumat băuturi alcoolice. 

Astfel a primit pedeapsa cu închisoarea, pusă în aplicare de oamenii legii, chiar la biserică


Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Catalin
02 iulie 2014
Politistii trebuiau sa stea la slujba ca nu-i ardea, apoi sa il ia pe parinte, nu buluc in altar in timpul slujbei.Au mare pacat.Si ei si cei care au dat ordinul ,pentru ca au profanat cele sfinte.Faptul ca au aplicat legea nu e o scuza, pentru cele ale lui Dumnezeu sunt mai presus decat cele ale lumii!Si-au atras osanda!


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU