26 [FEB 18] ACTUALITATE Buzau
Luni, 26 februarie 2018

Weekend-ul bețiilor! Iute ca săgeata pe drumul european sau turmentați la volan

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
1 vot 2993 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro

Un constănțean le-a dat  radarele peste cap polițiștilor buzoieni. Viteza  înregistrată de aparatul radar amplasat pe DN 2 E85 în afara localității Racoviţeni,  a fost de 175km/h. La volanul autoturismului se afla  depistat un constănţean în vârstă de 40 de ani.

Poliţiştii au efectuat 380 de testări cu aparatele etilotest, în acest weekend și au constatat zece infracțiuni la regimul circulaţiei şi întocmite tot atîtea dosare penale.

Cele mai multe dintre acestea, şapte, au fost întocmite pentru conducerea unor autovehicule sub influenţa alcoolului ori pentru refuzul de a permite recoltarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cea mai mare concentraţie alcoolică – 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost înregistrată în cazul unui buzoian în vârstă de 32 de ani, depistat de poliţişti la volanul unui autoturism pe raza localităţii Largu, pe drumul judeţean 214A.

La Rîmnicu Sărat, polițiștii au depistat un gălăţean în vîrstă de 24 de ani, aflat la volanul unui autoturism ce avea montate plăcuţe cu număr de înmatriculare, emise de către autorităţile altui stat european. În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că numerele de înmatriculare aparţineau unui alt autovehicul, având aceeaşi marcă şi culoare.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.Etichete: bețiilor |  drumul |  european |  săgeata |  turmentați |  volan |  Weekend
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU