BREAKING NEWS Buzau
13h 47' ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 21 ianuarie 2015

UPDATE VIDEO Trei fete rănite pe trecerea de pietoni. Vezi aici unde s-a produs accidentul (GALERIE FOTO)

Mirela Dumitru alte articole de Mirela Dumitru
0 voturi 2431 vizualizari 0 comentarii mireladumitru@sansanews.ro
UPDATE [13:47] 21 IAN 2015 › Investigaţiile medicale arată că starea fetelor este stabilă ele suferind mai multe răni la cap, bazin şi picioare. 
“Din punct de vedere medical starea lor clinică nu prezintă elemente de risc deocamdată. Este vorba la o fetiţă de un traumatism cranio-cerebral minor, cu uşoară stare confuzivă motiv pentru care va efectua o explorare tomografică craniană. La cel de-al doilea caz, este vorba de un traumatism de genunchi şi de gambă stângă, nu par să fie leziuni de structură osoasă subiacentă iar al treilea caz este vorba tot de un traumatism de coloană lombo-sacrală şi de bazin şi un traumatism de genunchi. Nu sunt elemente care să forţeze o intervenţie chirurgicală în urgenţă, pacientele sunt stabile hemodinamic”, a afirmat dr. Anastasiu Marius. 


UPDATE [13:45] 21 IAN 2015 ›

“Din primele cercetări se pare că accidentul rutier s-a produs pe fondul neacordării priorităţii de trecere a pietonilor angajaţi regulamentar în traversare pe trecerea de pietoni. Se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs accidentul de circulaţie”, a declarat Inspector principal Georghe Colăcel, Poliţia Rutieră Buzău.


UPDATE [13:26] 21 IAN 2015 ›

„La faţa locului s-au găsit trei victime adolescente, toate sunt conştiente, stabile hemodinamic şi respirator. Şoferul în vârstă de 63 de ani este într-o stare de şoc, hipertensiv la momentul acesta, refuză transportul la spital. Cardiac se ştie, nu probleme foarte grave, în schimb se pare că avea nişte probleme în familie, decesul soţiei”, ne-a declarat Dogaru Vasile, asistent medical.UPDATE [12:52] 21 IAN 2015 › Şoferul are 63 de ani, conducea un Logan, se află în stare de şoc şi este hipertensiv. 

Omul a refuzat să meargă la spital, dar paramedicii de pe Ambulanţă susţin că bărbatul ar fi putut fi influenţat de faptul că are un necaz în familie prilejuit de decesul unei persoane foarte apropiate.
UPDATE [12:37] 21 IAN 2015 › După primele date oferite de reprezentanţii Spitalului, fetele rănite se află într-o stare stabilă, au răni la mâini şi la picioare, dar sunt conştiente. Medicii care le-au preluat fac primele investigaţii pentru a a le acorda toate  îngrijirile necesare.

Intersectia Şcoala 6
sursa: google map
UPDATE [12:19] 21 IAN 2015 › Accidentul rutier s-a produs pe trecerea de pietoni din zona Şcolii Nr. 6 Un autoturism a acroşat trei minore de 13 ani care au fost preluate de Ambulanţă şi transportate la Spitalul Judeţean. Şoferul era singur în maşină şi primeşte îngrijiri medicale. 


Accident rutier grav soldat cu trei persoane rănite produs în urmă cu câteva minute în municipiul Buzău. În zona strada Marghiloman, intersecţie cu strada Victoriei, pe trecerea de pietoni au fost accidentate 3 persoane. În zonă traficul este îngreunat.

Revenim cu amănunte!


Etichete: Marghiloman |  raniti  |  rutier |  accident
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU