09 [OCT 19] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 09 octombrie 2019

Unde a căzut prima brumă, la Buzău VIDEO

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2962 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

A fost o noapte extrem de rece, în care temperaturile au scăzut semnificativ, astfel că în Munții Vrancei a nins în timp ce în Buzău a căzut pentru prima dată brumă.
În noaptea de marți spre miercuri, în municipiul Buzău au fost înregistrate doar 2,5 grade, în timp ce la Pătârlagele termometrele au arătat aproape minus un grad Celsius. În aceste condiții, în zona de munte din Buzău a căzut brumă noaptea trecută, fenomen înregistrat pentru prima dată în acest sezon rece.

Frig este și miercuri dimineață. La Pătârlagele, în județul Buzău s-a înregistrat la ora 8.00 un grad Celsius, în municipiul Buzău 5 grade, la fel și la Adjud, în Vrancea. Cel mai bine a fost la Râmnicu Sărat și Brăila, unde termometrele au arătat dimineață 10 grade Celsius. Iar pe parcursul zilei, temperaturile vor crește și mai mult. După o noapte foarte rece, cu ninsori la munte, de miercuri vremea se încălzește semnificativ. Meteorologii spun că un val de aer cald va ajunge în Regiune și va determina creșterea temperaturilor până la 20 de grade miercuri și valori chiar mai ridicate pe parcursul zilei de joi.
Temperaturile plăcute prognozate de meteorologi vor persista până săptămâna viitoare.


Etichete: brumă |  Buzău |  căzut |  prima
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU