21 [AUG 14] ACTUALITATE Buzau
Joi, 21 august 2014

Un gest obişnuit l-a costat viaţa pe un bătrân din Răteşti. Uite despre ce este vorba!

Anda Georgescu alte articole de Anda Georgescu
0 voturi 1239 vizualizari 0 comentarii andageorgescu@sansanews.ro
Viaţa unui bătrân în vârstă de 76 de ani s-a încheiat brusc şi tragic, în noaptea de miercuri spre joi. Omul a pierit într-un incendiu care i-a mistuit locuinţa. Gestul necugetat pentru care bărbatul a plătit cu viaţa a fost acela de a lăsa, peste noapte, o candelă aprinsă.


Alarma a fost dată joi dimineaţă, în jurul orei 5.00, de către soţia bărbatului, care a simţit miros de fum şi a ieşit afară pentru a cere ajutor. Flăcările s-au extins cu repeziciune şi au cuprins rapid întreaga locuinţă. Primii sosiţi la faţa locului au fost angajaţii Serviciului Privat de Pompieri de la Schela Berca, care au pornit lupta contra cronometru cu vâlvătaia. Flăcările au avansat cu repeziciune, iar tavanul locuinţei s-a prăbuşit. În casă rămăsese propietarul, care nu a mai reuşit să se salveze.


Pompierii militari, ajunşi la faţa locului, au reuşit să stingă incendiul, după care au îndepărtat acoperişul. Proprietarul a fost găsit carbonizat printre dărâmături. Trupul neînsufleţit al bătrânului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală.Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU