09h 46' ACTUALITATE Buzau
Vineri, 03 ianuarie 2020

Tragedie pe calea ferată

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 2716 vizualizari 0 comentarii
UPDATE [09:46] 03 IAN 2020 ›
Din primele informații se pare că femeia s-ar fi așezat pe calea ferată și astfel s-ar fi produs tragedia. Mecanicul trenului  Regio 5302  Ghimeș-Buzau susține că ar fi observat-o pe femeie și ar fi încercat să oprească garnitura  însă nu a reușit.
Femeia a murit pe loc. Între timp, anchetatorii au reușit să o identifice. Este vorba despre o femeie de 47 de ani din Râmnicu Sărat. Polițiștii au luat legătura cu familia râmnicencei și încearcă să afle dacă aceasta ar fi avut motive care să o împingă spre sinucidere ori a fost vorba despre un accident.
În urma accidentului, un vagon al trenului a suferit avarii și va trebui înlocuit. De aceea, cel mai probabil, se vor înregistra întârzieri ale trenurilor care circulă pe ruta Rm. Sărat Buzău.Tragedie pe calea ferată. O femeie a sfârșit vineri dimineață sub roțile unui tren care plecase din gara Râmnicu Sărat. Deocamdată nu a fost stabilită identitatea victimei.

Primele informații arată că tragedia s-a produs în jurul orei 8.15, la ieșire din Rm. Sărat.
Femeia a fost surprinsă și accidentată de un tren care abia plecase din Rm. Sărat. Femeia a murit pe loc, traficul feroviar fiind oprit în urma accidentului.
Deocamdată nu a fost stabilită identitatea victimei.
Revenim !Etichete: calea |  ferată |  Tragedie
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU