16 [IAN 18] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 16 ianuarie 2018

Tragedie pe Aleea Sporturilor! A căzut din picioare şi a murit

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
2 voturi 3216 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro
Tragedie pe Aleea Sporturilor! A căzut din picioare şi a murit î

Ambulanţa a fost solicitată de urgenţă marţi, la prînz, pe Aleea Sportuilor, unde unui buzoian i s-a făcut rău şi a căzut din picioare. Sosite la faţa locului, echipajele de salvare de la SMURD şi SAJ au constatat că bărbatul era în stop cardio-respirator. Un buzoian în vârstă de 77 de ani a decedat marți, la prânz, după ce i s-a făcut rău și a căzut pe stradă. Tragedia a avut loc pe Aleea Sporturilor din municipiul Buzău, în zona supermarketului Fortuna.

Bărbatul avea 77 de ani şi i s-a făcut rău pe stradă,  s-a prăbușit la pământ sub privirile disperate ale trecătorilor, care au chemat de urgență salvarea. Echipajul SMURD și o ambulanță SAJ au sosit de urgență la fața locului pentru a-i acorda bărbatului primul ajutor, dar după aproape o oră în care au efectuat manevrele de resuscitare, septuagenarul a fost declarat decedat.

 „A căzut din picioare. Salvarea a venit imediat, l-a întins pe canapea și a început să îl resusciteze. Nu îl cunosc; am auzit doar că locuia câteva blocuri mai încolo, la blocul A1. Cred că l-a lăsat inima.”, a declarat un vecin care a fost de faţă în momentul în care bărbatul s-a prăbuşit.

Trupul bărbatului a fost dus la morga Serviciului de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, ale cărei rezultate vor arăta cauza decesului.Etichete: Aleea |  căzut |  murit |  picioare |  Sporturilor |  Tragedie
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 2   -2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU