23 [IUN 17] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 23 iunie 2017

Schimbări în trafic cu sensuri unice

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1322 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Comisia de Siguranţă Rutieră din Palaltul Comunal a aprobat mai multe modificări în ceea ce priveşte circulaţia rutieră în municipiul Buzău. Modificările intră în vigoare începînd cu dimineaţa zilei de vineri, 23 iunie 2017.  Potrivit unui comunicat de presă emis de Primăria Buzăului  se vor institui sensuri unice în perimetrul delimitat de B-dul Unirii şi străzile Ciucurete, Ciochinescu şi strada Spiru Haret. Concret, pe strada Ciochinescu va fi "sens unic" astfel că şoferii care vor putea intra pe Unirii vor avea "sens unic", iar cei din Spiru Haret "interzis". Pe strada Ciucurete e deja "sens unic", dar invers, adică dinspre intersecţia cu strada Traian Vuia.
Al doilea perimetru
De asemenea, conform aceluiaşi comunicat de presă, se instituie sensuri unice de intrare din B-dul Nicolae Bălcescu pe sensul de mers Consiuliul Judeţean către blocul 18, respectiv dinspre aleea din spatele Liceului Pedagogic către aleea dintre blocurile 10 şi 11 direcţia către B-dul Nicolae Bălcescu.

Cine va ridica totuşi maşinile parcate neregulamentar

În ultimele zile de la nivelul conducerii municipalităţii s-a decis că de ridicarea maşinilor parcate ilegal nu se va mai ocupa TransBus SA, aşa cum s-a hotărît cu mai mult timp în urmă.  
Şi asta pentru că după ce s-a studiat mai bine legea s-a constatat că nu există bază juridică pentru ca Trans Bus să pună în aplicare regulamentul aplicat de CLM Buzău pentru ridicarea autovehiculelor parcate ilegal. Ca atare, totuşi, de această operaţiune va fi mandatată să se ocupe tot o societate a Primăriei Buzău, anume Urbis Serv SRL. Astfel, potrivit unor surse oficiale, Urbis va achiziţi­ona o platformă specială de ridicare nouă sau second-hand. Aceleaşi surse precizează că maşinile ridicate după ce au fost parcate ilegal pe domeniul public vor fi depozitate în curtea Urbis Serv din parcul Crîng.Etichete: Schimbări |  sensuri |  trafic |  unice
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU