26 [FEB 18] ACTUALITATE Buzau
Luni, 26 februarie 2018

S-au desemnat vîrfurile de lance pentru ședința de mîine

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
1 vot 2428 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro

Ședință fulger, vineri, la Primăria Buzău. Aleșii locali au fost chemați din nou la Primărie pentru a vota noii reprezentanți în următoare Adunare Generală a Acționarilor de la Compania de Apă. Ședința va avea loc marți, 27 februarie, așa că joi, consilierii locali municipali au fost invitați să aprobe mandatele celor trei persoane care vor vota din partea acționarului majoritar, respectiv Primăria Buzău. Potrivit proiectului de hotărîre aprobat de aleșii locali, cei trei reprezentanți vor fi de acord cu cele două puncte de pe ordinea de zi, unul dintre ele fiind chiar numirea unor noi membri în Consiliul de Administrație la Compania de Apă.

Mai puțin de zece minute. Atît au stat în sală aleșii locali convocați la o ședință de îndată. Consilierii municipali au avut pe masă un singur proiect de hotărîre, care prevedea desemnarea reprezentanților acționarului majoritar, respectiv Primăria Buzău, la noua Adunare Generală a Acționarilor de la Compania de Apă.

Votul a mers rapid, iar cei trei reprezentanți desemnați au fost Savulescu Mariana, Eduard Pistol și Geanina Cristina Dinu. Toți cei trei au primit 18 voturi pentru și cinci voturi au fost anulate. Aceștia vor merge la Adunarea Generală a Acționarilor de la Compania de Apă cu misiunea de a vota noii membri ai Consiliului de Administrație de la Compania de apă.

Același pas pe care l-au făcut consilierii locali urmeză să îl facă, marți, chiar înaintea ședinței, și consilierii județeni care își vor alege trimisul la AGA de la Compania de Apă.

Adunarea Generală a Acționarilor va avea loc marți, 27 februarie,la ora 12.00,  iar pe ordinea de zi sunt anunțate două puncte, unul privind aprobarea noului consiliu de administrație, din care vor face parte și Eduard Pistol și Săvulescu Mariana, alături de Pitiș Cornel, Hintă Petruș și Gabriel Constantin.  De asemenea, o altă AGA este anunțată pentru 29 martie când cel mai important punct de ordinea de zi este aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe 2018.

 Etichete: desemnat |  ședința |  lance |  mîine |  pentru |  vîrfurile
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU