BREAKING NEWS Buzau
17 [MAR 20] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 17 martie 2020

Raportul serii: 217 români au COVID 19, 4 sunt la Terapie Intensivă

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 2614 vizualizari 0 comentarii

Crește numărul bolnavilor de COVID 19, dar se menține același număr al bolnavilor care s-au vindecat. Mai mult decât atât, patru pacienți sunt la Terapie Intensivă.

Raportarea de marți de la ora 18.00 a Centrului pentru Comunicare Strategică  arată că 217 de români s-au infectat cu coronavirus. De la ultima informare, au fost confirmate 33 de cazuri noi: 26 în București, 5 în Brașov și câte unul în Constanța și Prahova. În timp ce numărul bolnavilor crește de la o raportare la alta, numărul personelor vindecate se menține același. 19 români sunt considerați vindecați de COVID 19.

”Toate persoanele nou confirmate pozitiv la COVID-19 sunt fie contacți ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 26 ani și 64 de ani. Dintre pacienții aflați în unitățile medicale, 4 sunt la secția de terapie intensivă, dar au o stare generală stabilă.”, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3373 persoane. Alte 18. 965 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 4150 de teste. 

Până în prezent, prin structurile abilitate ale MAI, au fost întocmite 40 de dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.


 Etichete: COVID |  Intensivă |  Raportul |  români |  serii |  Terapie
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU