08h 31' ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 03 iulie 2019

Incendiu de proporții la Sărata Monteoru. Butelii explodate, 3 proprietăți cuprinse de foc

Elena Petre alte articole de Elena Petre
0 voturi 1854 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro
UPDATE [08:31] 04 IUL 2019 › Pompierii au stabilit cauza incendiului care a cuprins miercuri 3 proprietăți de la Sărata Monteoru: jocul cu focul a unor copii mai mari de 6 ani.


UPDATE [20:22] 03 IUL 2019 ›

Pompierii au reușit să stingă incendiul care a cuprins, miercuri după amiază, trei proprietăți la Sărata Monteoru după mai bine de trei ore de luptă cu flăcările și cu vântul puternic ce a îngreunat mult misiunea.

În urma incendiului, au ars complet o casă şi o aripă folosită ca depozit, un autoturism şi garajul din gospodăria învecinată. Două butelii au explodat, una fiind aruncată de suflu spre o a treia gospodărie aflată la peste 50 de metri distanţă, provocând şi aici incendierea unei anexe. Din fericire, nu au existat victime.

Poliţia a început o anchetă pentru a stabili cauzele izbucnirii incendiului.  




Flăcările s-au extins din cauza vântului puternic

Incendiu de amploare, miercuri după amiază, la Sărata Monteoru. Ard clădirile de pe trei proprietăți din zonă. Inițial, focul a cuprins acoperișul unei locuințe , pe o suprafață de 120 de metri pătrați. Dar, din cauza vântului care bate cu putere, flăcările s-au extins. Astfel, la ora postării acestei știri, focul a cuprins clădiri de pe trei proprietăți. 4 echipaje din cadrul ISU Buzău sunt la fața locului și intervin pentru lichidarea incendiului, însă misiunea lor este extrem de grea din cauza vântului puternic. Din primele date, nicio persoană nu a avut de suferit din cauza focului sau a fumului.




Etichete: pompieri |  sarata monteoru |  incendiu
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU