BREAKING NEWS Buzau
16h 45' ACTUALITATE Buzau
Duminică, 25 mai 2014

Impact fatal pentru un tânăr de 22 de ani din Rîmnic

Mihaela Vulpe alte articole de Mihaela Vulpe
0 voturi 2154 vizualizari 0 comentarii mihaelavulpe@sansanews.ro
UPDATE [16:45] 25 MAI 2014 ›

Sorin Ionuţ Chivu, băiatul de doar 22 de ani decedat în accidentul grav din noaptea de sâmbătă spre duminică de la Boldu era unicul fiu al familiei Chivu. Tânărul are o poveste tristă întrucât tatăl său a murit cu 15 ani în urmă astfel că el a fost crescut numai de mamă. El era acum cursant în ultimul an al unei Şcoli Postliceale Sanitare din Buzău şi absolvise Liceul Economic “Elina Matei“ din Rîmnicu-Sărat. Familia lui Sorin Ionuţ Chivu este una modestă, mama sa muncind din greu pentru a-şi ţine fiul în şcoală şi apoi să-i asigure posibilitatea de a face carieră în domeniul medical după absolvirea şcolii sanitare. Trupul neînsufleţit al lui Sorin Ionuţ Chivu a fost depus la Institutul de Medicină Legală Buzău pentru efectuarea necropsiei.
 Un tânăr de 22 de ani din Rîmnicu Sărat şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier produs la Boldu.


Incidentul a fost înregistrat puţin după miezul nopţii, pe Drumul Judeţean 220. Maşina în care se afla tânărul dar şi alte 4 persoane s-a răsturnat într-un canal de irigaţii, după ce şoferul, un bărbat de 43 de ani, a pierdut controlul volanului. Impactul a fost fatal pentru rîmnicenul de 22 de ani, în timp ce şoferul dar şi ceilalţi 3 pasageri din autoturism au fost răniţi şi transportaţi la spital.


Poliţiştii au demarat cercetări pentru a afla din ce cauză s-a produs accidentul în care tânărul de doar 22 de ani şi-ia pierdut viaţa.Etichete: Boldu |  canal de irigatii |  decedat |  raniti |  accident
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU