BREAKING NEWS Buzau
19h 53' ACTUALITATE Buzau
Joi, 20 iunie 2019

Furtună puternică. Gospodării inundate, mașină luată de ape

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1560 vizualizari 0 comentarii
UPDATE [19:53] 20 IUN 2019 › În urma furtunii care s-a abătut asupra județului Buzău, aproximativ 7500 de abonați din 12 comune sunt nealimentați cu energie electrică. Afectate sunt localitățile Berca, Unguriu, Pârscov, Cozieni, Bozioru, Colți, Odăile, Brăești, Tisău, Vernești, Măgura și Viperești. 

UPDATE [19:50] 20 IUN 2019 ›
Un autoturism a fost luat de  pârâul Nișcov, în comuna Tisău, sat Salcia. Mașina a fost luată de pârâul care s-a umflat brusc iar proprietarul s-a salvat în ultimul moment. Omul ar fi observat că e apa mare, ar fi încercat să mute mașina din locul periculos, însă în acel moment, viitura a venit mare iar motorul autoturismului s-a oprit.  Mașina nu a mai putut  fi urnită din loc. În ultimul moment, șoferul s-a evacuat în timp ce autoturismul a fost luat de viitura puternică, formată în urma ploii torențiale care s-a înregistrat în zonă. 


Furtună puternică, la Buzău

Furtună puternică în municipiul Buzău. O ploaie torențială, însoțită de tunete și fulgere, s-a înregistrat la orele după amiezii iar problemele nu au întârziat să apară.

Din cauza cantității mari de apă înregistrată într-un timp relativ scurt, mai multe gospodării au fost inundate. De asemenea, apa a intrat în grădinița Boboceii din cartierul Micro 3.
Pompierii intervin joi după amiază pentru scoaterea apei din mai multe curți. Intervenții au loc pe străzile Rahovei și Viilor din municipiul Buzău. De asemenea, se intervine  și în localitatea Tisău, unde ploile au provocat probleme. Etichete: boboceii |  inundatii  |  micro 3 |  gradinita
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU