23 [MAR 20] ACTUALITATE Buzau
Luni, 23 martie 2020

Cum vor acţiona poliţiştii locali buzoieni în Starea de urgenţă

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 2832 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Escaladarea crizei coronavirus şi instituirea Stării de urgenţă naţională peste care s-a adăugat Ordonanţa Militară Nr.2 de la sfîrşitul săptămînii, care vizează mai multe restricţii pentru cetăţeni, necesită mai multe forţe care să impună respectarea noilor reguli. 


În acest context se aşteaptă ca în stradă să apară inclusiv mai mulţi poliţişti locali aflaţi acum, după declararea Stăriide urgenţă, sub comanda şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţeană Buzău. Surse oficiale ne-au confirmat, însă, că poliţiştii locali vor fi 24 de ore din 24 în teren, în patrule proprii şi se vor ocupa, exclusiv, de aplicarea noilor măsuri restrictive instituite prin Starea de urgenţă şi Ordonanaţa Militară Nr. 2. Aceleaşi surse ne-au relatat că cei peste 270 de poliţişti locali vor verifica prezenţa la domiciliu ale persoanelor aflate în izolare, respectiv restricţiile de circulaţie a persoanelor şi a recomandărilor pe timp de zi ori a obligaţiilor pentru timpul nopţii.

La ora redactării acestei ştiri şefii I.P.J. şi a poliţiilor municipale, care au preluat şi comanda poliţiştilor locali, stabileau modul concret în care poliţiştii locali vor acţiona în orele imediat următoare.

(vom reveni)Etichete: acţiona |  buzoieni |  locali |  poliţiştii |  Starea |  urgenţă
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU